2777
2789
عنوان

مامانای شیرخشکی کمک

1678 بازدید | 34 پست

سلام بچه من دو ماهشه کلا شیرخشک میخوره نان میخورد بخاطرحساسیت نان اچ آ دکتر داد از همون اول هضم شیر خشک براش سخته و الان سختتر شده با عوض کردن شیرش ... دکتر شربت معده رانیتیدین داده اونم زیاد موثر نیست ... کسی شیر خشک ببلاک کامفورت داده به بچه ش ؟ چجوریه ؟ خوبه ؟ قیمتش ؟ هضمش ؟ از نظر انرژی و ارزش غذایی ؟ تجربه دیگه ای دارین راجع به مشکلم ؟ 

هر شیرخشکی رو هر بچه ای سازگاریش یه جوره

من ببلاک دادم اول چون نارس بود،یبوست شدیددددد شد روز ششم هفتم نان کردم اونم یبوست داشت،که مثلا دکتر گفت اکثر بچه ها با نان اسهال میشن!! بهش گیگوز میدم خوب شده

قیمتش هفده و نیم بود تا یک هفته پیش الانو نمیدونم

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ببلاک دادم راضی ام البته رشد بچم کمه و بچه را زیاد تپل نمیکنه ولی هضمش بد نبوده

دختر من معده درد و ریفلاکس داره با اچ آ ... شما هم این مشکل و داشتی ؟ بعد ببلاک برطرف شد ؟  

من نان و ببلاک و اپتامیل و بیومیل رو امتحان کردم

بیومیل از همش بهتر هست

نان بچم بالا میاورد

ببلاک زیاد شکمش کار میکرد

اپتامیل خوب بود بعد ی مدت نی نیم وزن اضافه نکرد و کلا نخورد

الان یکماه هست بیومیل میدم خیلی خوبه.هم مزه اش هم چربه.هم بچم خیلی دوس داره.

باید ببینی چی بهش میسازه

البته اینم بگم که شیرمادر هم میخوره،اون مشکلی که داشت واسه ده روز اول بود،و ده روز اولم معمولا شیر مادر کمه.

حالا از قیمت کم شروع کن ببین کدوم براش بهتره.شیرخشکا هیچ فرقی با هم ندارن بچه هان که سیستم بدنشون فرق داره.قیمت بالا پایینم بخاطز مارک شونه

هر شیرخشکی رو هر بچه ای سازگاریش یه جوره من ببلاک دادم اول چون نارس بود،یبوست شدیددددد شد روز ششم ه ...

دکترش گفت اگه شربت معده هم فایده نداشت ببلاک کامفورت بده حالا نمیدونم بنظرم وقته شروع کنم براش اگه سازگار نشد گیگوز میدم 

رو هر بچه ای یه نوعی جواب میده ببلاک برای نینی ما شدیدا نفخ می آورد هم اینکه بدمزه بود اصلا نمیخوردش بهش آپتامیل میدیم خوبه میخوره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه من رفلاکس داشت ببلاک ای ار دادم ی مدت روزی 7بار شکمش کار میکرد اصلا جذب نمی شد

الان بیومیل عادی میدم با رانیتدین.البته رانیتدین رو ی ماه هست نمیدم.

بچه من نفخ شدید داشت ک باعث رفلاکسش میشد

قطره کلولیک کز بگیر روزی 5قطره بهش بده تمام نفخش رو می کشه.دل دردش خوب میشه

دکترش گفت اگه شربت معده هم فایده نداشت ببلاک کامفورت بده حالا نمیدونم بنظرم وقته شروع کنم براش اگه س ...

چه کاریه شربت معده بدی اخه!!

شیرخشکا رو امتحان کن بنظرم

بقول یکی از دوستان ببلاک بدجور بدمزه اس،اونقد بوی بد میده که میخواستیم درست کنیم خودمون بدمون میومد

ازقبل از زایمان اگه بخوایم بگیریم؟باید از کجا بدونیم چی باید بگیریم؟ البته ببخشید توتاپیکت میپرسم

اشکال نداره .... اولین و احتمالا بهترین گزینه همون نان یک هستش اگه بعدا دیدی سازگار نیس عوض میکنی ولی اولین شیر خشکی که دکترا پیشنهاد میدن همینه

دکترش گفت اگه شربت معده هم فایده نداشت ببلاک کامفورت بده حالا نمیدونم بنظرم وقته شروع کنم براش اگه س ...

دکتر بچه من گفت اگه رانیتدین جواب نداد.بیارش براش امپرازول بنویسم.قوی تر هست

من نان و ببلاک و اپتامیل و بیومیل رو امتحان کردم بیومیل از همش بهتر هست نان بچم بالا میاورد ببلاک ...

بیو میل برا وزنش بهتره؟ چون منم احساس میکنم آپتامیل که میخوره وزنش  زیاد تغییری نکرده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ازقبل از زایمان اگه بخوایم بگیریم؟باید از کجا بدونیم چی باید بگیریم؟ البته ببخشید توتاپیکت میپرسم

ما بچه مون دو سه ماهست توش موندیم

اخه بچه ای نیومده رو که نمیشه نظر داد

ایشالا اوتقددد شیرت زیاد باشه که لازم نداشته باشه