سلام بچه من دو ماهشه کلا شیرخشک میخوره نان میخورد بخاطرحساسیت نان اچ آ دکتر داد از همون اول هضم شیر خشک براش سخته و الان سختتر شده با عوض کردن شیرش ... دکتر شربت معده رانیتیدین داده اونم زیاد موثر نیست ... کسی شیر خشک ببلاک کامفورت داده به بچه ش ؟ چجوریه ؟ خوبه ؟ قیمتش ؟ هضمش ؟ از نظر انرژی و ارزش غذایی ؟ تجربه دیگه ای دارین راجع به مشکلم ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازقبل از زایمان اگه بخوایم بگیریم؟باید از کجا بدونیم چی باید بگیریم؟ البته ببخشید توتاپیکت میپرسم
شیر خودتو بده منم قبل زایمان می گفتم شیر نمیدم بعد زایمان شرایطی شد که مجبور شدم شیر ندم الان که میبینم بچه م چقدر عذاب میکشه واقعا براش ناراحتم و حسرت میخورم که کاش میتونستم شیر خودمو بدم شیرم هم زیاد بود و نشد
بچه ی من از اول نان میخورد همیشه دل درد داشت نمیدوستم به خاطر شیرخشکه قطره دایمتیکون میدادم خوب میشد وقتی شیرخشکش عوض کردم فهمیدم به خاطر نان بوده چون شیرش سنگینه به خیلیا نمیسازه اپتامیل دادم شیر سبک و خوبیه ولی تپل نمیکنه به نظر من دیگه بهش نان نده شیرخشکای دیگه رو امتحان کن ببین چی بهش میسازه اپتامیل۲۳ تومنه سوپرامیل و بیومیل پلاس هم تعریفشونو خیلی شنیدم