2777
2789
عنوان

بازم دعوا

572 بازدید | 28 پست

بچه هایادتونه گفتم اومدیم سفرمادرشوهرم هرچی از دهنش دراومدگفت؟ فرداش که میخاستیم برگردیم خونریزی داشتم رفتم دکترگفت مراقب باش استراحت کن تافردا بهترشدی بروولی مگه گذاشت استراحت کنم میگه بیا دستمو ببوس معذرت بخاه منم گفتم من کاری نکردم که بابتش معذرت بخام باز شروع کرد من شوک عصبی بهم وارد میشه تازگیا نمیدونم ازبس اذیتم کردن فلج میشم باز فلج شدم کلی بهم گفت افلیجی مریضی به ماانداختنت ادادرمیاری به بابامم فحش داد گفت برگردیم زاهدان طلاقتو میگیرم تنهذبودم شوهرم نبود خیلی ترسیدم الانم با شیاف جلو خونریزیمو گرفتم خیلی حالم بده چجوری دلشون میاد این حرفارو بگن اینقدر راحت دل بشکنن بعد ادعای مومنی داشته باشن توقع دارن خداصداشونوبشنوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ی ...چرا اینجوری میکنن در عوض اینکه حواست داشته باشند بدترت میکنند ..عزیزم اشکال نداره تحمل کن تو هم خدایی داری...بسپرشون به خدا

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
😦😦😦😦😦😦خدا صبرت بده...چرا نزدی تو دهن زنیکه😐

حالم بد بود بخدامن هیکلم نصفشم نمیشه ترسیدم بلایی سر بچم بیاره تنهام بودم دلش بحال زجه هایی که میزدمم نسوخت داداشام بفهمن خون بپامیکنن فک میکنه من بیکسم

یا اباالفضل...شمره مگ مادرشوهرت.چجوری تحملش میکنی خدایا. جدا از مادرشوهر مگه انسان نیس ک با ی زن حامله اینجور رفتار میکنه. با شوهرت خیلی قاطع صحبت کن بابا. پای اینده ی خودت و بچه ت درمیونه

چه قدر عوضی بسپرشون به خدا جوابشونو میده همرو داره نگاه میکنه مادر شوهرت از اون روز بترسه ک فلج شه و تو ببینیش دیدم میگما

شوهرت طرف تو هست؟؟

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

نه عزیرم کسی کع ایمان داره هیچوقت دل کسی رو نمیشکنه اصلا به خودت نگیر به یادت باشه که نه خیری و نه سو ایشون به شما میرسه ترس رو بزار کنار فقط به یاد خدا باش مطمعن باش خدا یاریت میکنه جوابشو هم ندهو رفت و امدتو کمتر از قبل کن نمیگم قطع رابطه کمتر قاطیش شو ولی احترامشو بزار 

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
چه قدر عوضی بسپرشون به خدا جوابشونو میده همرو داره نگاه میکنه مادر شوهرت از اون روز بترسه ک فلج شه و ...

جونم یعنی تواین دنیا چیزیم عوضش درمیاد؟؟؟

یعنی میرسه روزی که خداامثال بعضیاکه درحقم چزوندنونامردی کردنوحقشونوبده همین دنیا؟؟؟

جونم یعنی تواین دنیا چیزیم عوضش درمیاد؟؟؟ یعنی میرسه روزی که خداامثال بعضیاکه درحقم چزوندنونامردی ک ...

اره مادر بزرگم مادر پدرمو از خونش پرت کرد بیرون گفت تو زن نمیشی اخرشم میای باز به من میچسبی میای خونع من اما الان اون میاد خونه ما زبونشم یخورده کوتاه شده

یا من یسری ی حرف از زنداداشم که داشت ب داداشم میگفت شنیدم رفتم به خواهرام گفتم ساله بعدش منم داشتم یچیز به همسرم میگفتم خواهر شوهرم شنیده ب مادرشینا گفته 

دیگه از اون موقعه عست میترسم دنیا گرده میچرخه اخر سر بخوده طرف میرسه اگه نا حق باشه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

چقدر بي وجدانه مادر شوهوا از سموم بدتره اولا خدا جوابمو ميده حتما 

دوما رابطه ات با همسرت اگر خوبه بكبار رفتارشو ضبط كن براش بزار اگر خبر نداره در ضمن خوب كردي ترسيدي همچين آدماي مريضي حتما بلايي سر بچه ات ميارن دوري كن فعلا تا وفتش تو اين مدت حتما كوتاه بيا تا بارت رو سالم زمين بزاري فعلا ترسناكن واقعا