2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نوع چسبی؟؟منم دیگه دمپایی میبرم هرجا میرم

مثل چسب زخمه

ولی وسطش یه دایره داره که توی اون دایره یه پماد هست

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
مثل همون چسب میخچه  ؟

چسب میخچه ندیدم ولی این چسب زکیل ماده توش یه جوریه پوستو حل میکنه دردم نداره بعد باید ورش داشتی اون پوستو تا جایی که دردت نمیاد بتراشی بشوری دوباره چسب بزنی انقدر تکرار میکنی تا ریشه زگیل بکنه و تموم شه

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید

من اول رفتم دکتر برام فریز کرد چندتاش خوب شد ولی بعضی هاش ریشه ش موند و کامل نرفت و بازم بیشتر رشد کرد.دکتر کرم اسیدی هم بهم داد که بزنم کرم رو ۵،۶ ماه زدم و دعایی که در حدیث امام صادق برای زگیل هست رو هم انجام دادم و قرص مولتی ویتامین مینرال و زینک هم خوردم و بعد کم کم دیدم سیاه شد افتاد دیگه م در نیومد.این سه روشو انجام بده عزیزم حتما نتیجه میگیری.در یک سایت خوندم که کمبود زینک در بدن باعث زگیل میشه روزی یه دونه بخوری همه شون سیاه میشن میفتن

بله متاسفانه واگیر داره منم از دخترخالم گرفتم 😢😤 پول صرف جلسه های فریز کردن نکنی یه وقت . برو دار ...

همون ویروس hpv؟ 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥