2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کف پام.زد.خیلی ام.دردناک بود چنث جلسه یخ درمانی کردم نتیجه نداد دکترم عوض کردم یک محلولی داد خار ...

کف پای پسر من هم زگیل زده 

سه ماهه همه جور درمانی کردیم

الان یه حفره کوچولو با چندتا نقطه سیاه مونده

دکتر هم کارت پول من رو پیدا کرده  ویزیت نود تومانی با هزینه فریز

لطفاً بگو حفره و گودی که جای زگیل کف پا هست رو چکار کردی پر شد چون راه میره به خاطر گودی و حفره درد میکنه پاش؟

[QUOTE=66098715]این محلولم که من میگم همینطوره پوست اطراف زگیل کنده میشه و زگیل با ریشه ش جدا میشه. کار محلول همینه. ...[/QUOT

چاله و گودی جای زگیل  کف پا رو چکار کردی پر شد ؟

بله متاسفانه واگیر داره منم از دخترخالم گرفتم 😢😤 پول صرف جلسه های فریز کردن نکنی یه وقت . برو دار ...

زنده باد به شما که با عرضه ای

کف پای پسر من هم زگیل زده 

سه ماهه همه جور درمانی کردیم

الان یه حفره کوچولو با چندتا نقطه سیاه مونده

دکتر هم کارت پول من رو پیدا کرده  ویزیت نود تومانی با هزینه فریز

لطفاً بگو حفره و گودی که جای زگیل کف پا هست رو چکار کردی پر شد چون راه میره به خاطر گودی و حفره درد میکنه پاش؟

عزیزم زگیلت با چی خوب شد?

اخرش با کوتر سوزوند قبلش بی خسی زد متوجه نشدم .ولی همونطور قلمبه سطح روش مون ه بود خودم اسید زگیل از داروخونه گرفتم لایه به لایه زدم روشو اروم با تیع برداشتم باز لایه بعدی و ضد عفونی هم کردم البته وقتی از قطره اسید زگیل استفاده میکنی دقیقا همون نقطه بافت پوستش مرده میشه و حسی نداره ،بعد هم سطح پوستم شد دیدم هنوز بخشهای از زگ سلولهای ریز زگیل که کوتر بهش برخورد نداشته نمرده و نسوخته و تازه است بنابراین اونهارو هم یه قطره ریز اسید زگیل زدم و کامل بر طرف شد اگه نمیزدم دوباره همون مقدار کم زشد میکرد و دوباره بزرگ میشد .خدارو شکر خلاص شدم 

عزیزم زگیلت با چی خوب شد?

قبل از استفاده از اسید سالیسیلیک یا اسید زگیل قبلش پاتونو در لگن اب بگدارید خیس میخوره اون قسمت زگیل برجسته میشه و لایه به لایع ازین محلول استفاده نیکنید و وقتی بافت مرده میشه اروم لایه روشو برمیدارید با وسیله تیز صد هفونی شده .نحوه استفاده اس تو اینترنت سرچ کنید هست .برلی من که معجزه بود چشم اش نزنم خلاص شدم 

من زگیل کف پا داشتم کل دو تا پام رو گرفته بود هر جا میرفتم کرایو میکردن دوباره عود میکرد کلا خجالت می‌کشیدم جایی برم و یه دکتر طب سنتی به نام آقای کاظمی درمانم کرد و تمام و دیگه عود نکرد شمارشو براتون میفرستم برای درمان هماهنگ کنید

09367461816

کف پای من و سه تا از انگشت های پام دچار همین زگیل شده بود.

ابتدا چند دفعه از گوجه و همچنین از این چسب های موجود در داروخانه ها استفاده کردم که فایده ای نداشت.

بعدش بیخیالش شده بودم. چون راه حلی دیگه ای نداشتم و از طرفی خیلی هم اذیتم نمی کردن.

تا اینکه پارسال احساس کردم زگیل ها دارن بیشتر میشن و ظاهر خوبی هم نداشتن.

رفتم پیش دکتر پوست و مو و همه رو با لیزر سوزوندم. ولی بعداز خوب شدن جای زخم ها دوباره مثل روز اول زگیل ها ظاهر شدن و حتی کمی بیشتر شدن.

تا اینکه به توصیه یک نفر از محلول ضد عفونی کننده معمولی که یدونه از دوران کرونا توی خونمون مونده بود استفاده کردم.

باورم نمیشد زگیل هایی که حدود هفت هشت سال کف پام جا خشک کرده بودن، فقط در عرض سه روز و فقط با استفاده از اسپری کردن محلول ضدعفونی کننده معمولی رفع شدن و الان حتی جاشون هم نمونده.

این تجربه من بود که خواستم در اختیار همه بزارم و امیدوارم استفاده کنید و دعا کنید.