2777
2789
خوش به حالت.دکتر ب من گفت اگه ویروسش تو بدن پخش بشه واسه بعضیا سرطان رحم میشه

نه اون زگیل تناسلیه . فک نمیکنم ربطی داشته باشه. این فقط کف پاس .

خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤  وارد زندگیم کنی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت عزیزم

خیلیا زگیل دارن

اینام احتمالانه دیگه دگتر میگه همیشه.

جدی نگیر😄

ایشالا مال شمام خوب بشه

خیلی سرش عذاب کشیدم من ولی رفت بالاخره 

طول میکشه.

بله متاسفانه واگیر داره منم از دخترخالم گرفتم 😢😤 پول صرف جلسه های فریز کردن نکنی یه وقت . برو دار ...

یه محلول دکتر بهم داد گفت این اصلا مواد شیمیایی توش نیست یه قطره کوچکه ۹۵ تومن داد.یه جا دیگه هم رفتم  قبلش یه محلول ساختنی و قطره زگیل داد ک یه بار بیشتر استفاده نکردم چون بین  و پایین انگشتام بوود کل پوسته پامو میبرد و خیلی بد جور میشد.نمیدونم کدومارو استفاده کنم

عزیزم من ابجیم وخودم ازاین زیگیلا کف دستمون هست اون زیربغلشم داره ولی دکترکه رفته گفته چون ازبچگی بوده معلومه نوعش خطرناک نیست اون حتی دهانه رحمشم گرفت رفت سه دوره واکسن زد فعلا که خداروشکرخوبه ولی بهش گفتن دخترشم که به سن بلوغ برسه ببره واکسن بزنه

بله متاسفانه واگیر داره منم از دخترخالم گرفتم 😢😤 پول صرف جلسه های فریز کردن نکنی یه وقت . برو دار ...

خود دکتر گفت فریز کردن بی فایدس بخای در بیاریم خیلی اذیت میشی و دوباره در میاد جاش

من کف پام زده خوبم نمیشه بیشتر شده  دکتر گفت   واگیر داره خواهرم سه روزه خونه ی منه الان د ...

منم گرفتم

از ماساژ که دمپایی یکی دیگه رو پوشیددمپاییتو کسی نپوشه

یه چسبایی هست از داروخانه بگیر بزن روش فقط حواست باشه من زدم نکندم به موقع تاول زد اندازه باقالی سبز انقدر با پاشنه راه رفتم‌کمردرد هم گرفتم

ولی زگیله با اینکه بزرگ شده بود رفت بالاخره

فکر کنم چهارپنج تا چسب استفاده کردم تا کامل رفت

ازون به بعدم همه جا دمپایی میبرم

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
یه محلول دکتر بهم داد گفت این اصلا مواد شیمیایی توش نیست یه قطره کوچکه ۹۵ تومن داد.یه جا دیگه هم رفت ...

این محلولم که من میگم همینطوره پوست اطراف زگیل کنده میشه و زگیل با ریشه ش جدا میشه. کار محلول همینه.  پوست اون ناحیه زگیل مرده س و کنده شدنش خیلی دردناک نیست

خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤  وارد زندگیم کنی😍
خود دکتر گفت فریز کردن بی فایدس بخای در بیاریم خیلی اذیت میشی و دوباره در میاد جاش

مال من یک سال مونده بود شد اندازه عدس و دردناک ولی با چسب خوب شدم

یه چسب خارجی بود مخصوص زگیل

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید