2777
2789
عنوان

خواهرای گلم واقعا بهتون نیاز دارم،مادرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 69 پست
با شوهرت برو در خونش مستقیم بهش بگو دست از سرما و زندگیمون بردار به تو ربطی نداره روابط ما با دیگران

راستش شوهرمم خیلی ازش کشیده،جرات ندارم ازش بخوام،

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
افرین حرفاتو قبول دارم.... نمیدونم چرا بعضیا همش چماغ دارن دستشون بریم قطع ارتباط کنیم....اونم با پ ...

یکروز ازش خواستم بیادباهام دکتر،چون تازه زایمان کرده بودم،اومد خونمون انقد جیغ کشید و رفت،ولی مادرشوهرم مثلپروانه دورم میگرده،یجور رد کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روانشناس مراجعه كن لازم بدونه معرفي ميكنه روانپزشك با دارو بهتر ميشه

ازش چیزی نمیخام و تقاضایی ندارم که ناراحت نشه،ولی اون منو ول نمیکنه،چون تو روابطم دخالت کرده ناراحتم

مادرته که مادرته،کلا  قطع رابطه کن ،اون تو رو به دنیا آورده و وظیفشه که ازت مراقبت کنه و مهربونی کنه ،وقتی اینهمه سال نتونسته بعدشم نمیتونه و نمیکنه،اگه بهش محبت کنی فکر میکنه ازش میترسی،کدوم روانشناسی میگه مادری رو که تمام عمر اذیتت کرده دوست داشته باشی؟؟من هم مادرم هم مادر دارم ،اما به  خاطر محبت هایی که بهم نکرده هرگز نمیبخشمش

نههههههه‍ه هیچوقت باشوهرت نرو... هیچوقت حرمت خانوادتو‌جلو شوهرت نشکن... چون بهترین مرد عالمم باشه م ...

باورت نمیشه چن سال پیش همین کارو با داداشم کرد ،بیچاره چقد غصه خورد،میگه اجی همه باهام قط رابطه کردن و میگن ما از مادرت میترسیم

یکروز ازش خواستم بیادباهام دکتر،چون تازه زایمان کرده بودم،اومد خونمون انقد جیغ کشید و رفت،ولی مادرشو ...

میدونم عزیزم...

من بدتر ازاینا رو از نزدیک دیدم ک برای یکی از عزیزانم پیش اومد.....

اما راهش واقعا دعوا و...نیس

از خدا برات بهترینا ها رو میخوام...

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢

همدیگرو ببخشین بزارین دنیامون قشنگ تر بشه .میبینین تو چه باتلاقی داریم زندگی میکنیم. .هم خودمون داریم فرو میریم هم اطرافیانمون ...دست همو بگیریم.   دنیا وحشتناک وحشتناک شده

مادرته که مادرته،کلا  قطع رابطه کن ،اون تو رو به دنیا آورده و وظیفشه که ازت مراقبت کنه و مهربونی کنه ،وقتی اینهمه سال نتونسته بعدشم نمیتونه و نمیکنه،اگه بهش محبت کنی فکر میکنه ازش میترسی،کدوم روانشناسی میگه مادری رو که تمام عمر اذیتت کرده دوست داشته باشی؟؟من هم مادرم هم مادر دارم ،اما به  خاطر محبت هایی که بهم نکرده هرگز نمیبخشمش

مثلا مادر زنداداشم که اومد پرستاری دخترش،واسه زایمان،با فحش و داد ردش کرد،گفت چیزای پسر منو نخور

عزیزم من میفهمت چون یکی از همکارای من اینجوری بود خودش علنا میگفت دخترم رو دوست ندارم و از رفتارهاش هم کاملا مشهود بود مثلا دخترش میفتاد زمین یا سرش میخورد به میز کبود میشد و گریه میکرد همکارا جمعش میکردن خودش حتی یه لحظه برنمیگشت ببینه بچش زندست یا نه

حالا چرا درکش برای بعضیا سخته نمیدونم؟؟؟ البته مشکل اینجاست که انقدر توی ایران هی میگن مادر مادر همه فکر میکنند همه مادرها فرشته هستند نه به خدا بعضی مادرها از شیطان هم بدترند 

یکی از فامیلامون هم دختر 3سالش رو یک رروز تو خونه تنها گذاشته بود و رفته بود با دوست پسراش خوش گذرونی و دیسکو که شب شوهرش میاد خونه و این وضعیت رو میبینه طلاقش میده مادره اصلا ناراحت نمیشه از این قضیه حتی هیچوقتم دلش برای دخترش تنگ نشد فقط دایی و مادربزرگ دختره میبردنش بیرون و میدیدنش مادر انگار نه انگار فقط در حال خوش گذرونی بود.

مادرته که مادرته،کلا  قطع رابطه کن ،اون تو رو به دنیا آورده و وظیفشه که ازت مراقبت کنه و ...

با لباسهای نخ نما میرفتم خونه نامزدم،درحالی که پدرم بنگاه ماشین داره،باغ و زمین داریم،و خونشون انقد بزرگه که باغچه شون رو با تراکتور درست کردن،جهیزیه م دست دوم بود،الان شوهرم برام جهیزیه کامل خریده

عزیزم من میفهمت چون یکی از همکارای من اینجوری بود خودش علنا میگفت دخترم رو دوست ندارم و از رفتارهاش ...

روزی که همسرم برام مبل خرید پدرمادرم بجای ذوق اومدن شوهرمو فحش دادن،گفتن خاک توسرت زن زلیل.انقد گریه کردم.حاملگیام همش گریه بود

همدیگرو ببخشین بزارین دنیامون قشنگ تر بشه .میبینین تو چه باتلاقی داریم زندگی میکنیم. .هم خودمون داری ...

همه برام ناراحتن نمیخام تعریف کنم،ولی عموهام میگن کاش دخترما بودی،

روزی که همسرم برام مبل خرید پدرمادرم بجای ذوق اومدن شوهرمو فحش دادن،گفتن خاک توسرت زن زلیل.انقد گریه ...

خیلی ناراحت شدم                                            

خیلی ناراحت شدم                         ...

یکروز بخاطر فشار زیاد تو شبکه بهداشتمون گریه میکردم،پرستاره که براش حرف زدم همینجور اشکاش میرفت