2777
2789
عنوان

مهاجرت به آلمان

1888 بازدید | 25 پست

سلام دوستان. کسی یه وکیل خوب برای مهاجرت به آلمان میشناسه. آدم مطمئن که بدونی یه نفر از نزدیکان یا دوستانت با کمک اون تونسته بره. ممنون میشم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. مراحلش خیلی سخت شده. میخوام سریع برم.با کمک یه آدم وارد یا به روش جستجوی کار برم یا پناهندگی.&nb ...

فعلا نوبت بگیر توی سایت خیلی راحته

بعد سر فرصت بگرد دنبال وکیل خوب

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

منم وایه المان خیلی تحقیق کردم و پرسو جو کردم خیلی سخت جدیدا ویزا میدن با اینکه افرادی از خانوادم اونجا بودن کلا بیخیالش شدم 

نیروی متخصص فقط میخوان ک باید مدرکت بینول باشه تا ویزا کار بدن بهت 

😘واسم صلوات بفرستید😘
اره کارش خوبه.. ولی بیشتر واسه تحصیلیه... نمیدونم بقیه مهاجرتام کار کنه یا نه

به ما گفتن شرط سنی داره. ما 36 سالمون شده بهمون ویزا نمیدن. من خودم پذیرش اتریش دارم. قرار بود بعد عید وقت سفارت بگیرم برای رفتن. ولی قوانین عوض شد یه مقدار. یورو خیلی گرون شد.بعد دوسال دوندگی دیگه خسته شدم. میخوام برای آلمان تلاش کنم. همون دوسال قبل که من دانشجو هم بودم و کلاس آلمانی میرفتم دوستم پناهندگی رفت آلمان. الان هم کار پیدا کرده. ولی من هنوز اینجام