2777
2789

سلام بچه ها، حالم خوب نیست مشکلی برام پیش اومده، مياين 14 نفر بشيد راس ساعت 17:30 همه واسم يه دور سوره یاسین بخونيد به نیت حاجتم؟

هرکی مياد و از ته دل دعام میکنه اعلام کنه تا برسیم به 14 تا، مرسی 

یارب نظر تو بر نگردد.
اگه قید ساعتش رو بردای من هستم وگرنه چون بچه کوچیک دارم نمیتونم قول بدم حتما تواون ساعت بخونم

مرسی، باشه هر ساعتی که می تونيد برام بخونيد،واقعا نیاز دارم به دعاهاتون،ممنونم خانوم 

یارب نظر تو بر نگردد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی، باشه هر ساعتی که می تونيد برام بخونيد،واقعا نیاز دارم به دعاهاتون،ممنونم خانوم 

ان شاءلله که مشکلت حل بشه و حاجت روا بشی

چشم الان میرم میخونم

شمام دعام کن لطفا

وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍

عزیز دلم انشاءالله حاجت روا شین 

کاس یه سوره میگفتی ک راحت تر باشه تا همه بتونن بخونن

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
عزیز دلم انشاءالله حاجت روا شین  کاس یه سوره میگفتی ک راحت تر باشه تا همه بتونن بخونن

مرسی، آره درست می گيد شما

حالا شما هم هر سوره ای که دوس دارید بخونيد برام و دعا کنید،انشالله شما هم به خواسته هاتون برسید

یارب نظر تو بر نگردد.
مرسی، آره درست می گيد شما حالا شما هم هر سوره ای که دوس دارید بخونيد برام و دعا کنید،انشالله شما هم ...

برات دعای توسل میخونم عزیزم

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

خوندم برات عزیزم . از ته دلم برات دعا میکنم ک دقیقا همون چیزی بشه ک میخوای

شما هم منو خیلی دعا کن 

خوندم برات عزیزم . از ته دلم برات دعا میکنم ک دقیقا همون چیزی بشه ک میخوای شما هم منو خیلی دعا کن&n ...

چشم حتما، منم تا نیم ساعت ديگه برات یاسین ميخونم عزیزم، 

یارب نظر تو بر نگردد.
چشم حتما، منم تا نیم ساعت ديگه برات یاسین ميخونم عزیزم، 

😍😍😍😍😍😍😍واااای مررررسی 

الهی ک نفست حق باشه همین امشب اونی ک میخوام بشه