2777
2789
عنوان

حاضرید برید منت کشی یا نه؟

123 بازدید | 12 پست

چجوری میتونید جلو دلتون رو بگیرید و واسه اشتباهی که نکردید عذر خواهی نکنید غرورم زیاد زیر پا گذاشتم الان نمی‌دونم چجوری محکم باشم حتی خودمو نمی‌دونم می‌توانم یا نه

نگو ببخشید اشتباه کردم، فقط بگو دوست ندارم ناراحت باشی و ...

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی اشتباه می کنه باید عذرخواهی کنه.

من گاهی با اینکه اشتباهی نکردم سر صحبت رو باز می کنم، توجیهش می کنم که فلان رفتارش اشتباه بوده‌. اخرشم میگم تو باید یه حرفی به من بگی که من از دلم در بیاد   دیگه خودش معذرت خواهی می کنه.

نگو ببخشید اشتباه کردم، فقط بگو دوست ندارم ناراحت باشی و ...

هیچوقت غرور نداشتم احساس میکنم بی ارزش شدم براش ،اشتباه هم میکنه من باز میرم جلو که رابطمون خراب نشه ،مولا خیلی خیلی واسه از دست دادنم میترسم البته زبونی،این قهر کردنش حس اینو میده که نباشم هم مهم نیس

هر کی اشتباه می کنه باید عذرخواهی کنه. من گاهی با اینکه اشتباهی نکردم سر صحبت رو باز می کنم، توجیهش ...

از این کارا زیاد کردم احساس میکنم وظیفم میدونه هرچی بخواد بگه بعد بیام دورش با اینکه بعد قبول میکنه اما خیلی راحت باز قهر میکنه چون میدونه یه خری هست که باز بره دنبالش

هیچوقت غرور نداشتم احساس میکنم بی ارزش شدم براش ،اشتباه هم میکنه من باز میرم جلو که رابطمون خراب نشه ...

اصلا چرا هی قهر می کنه؟

مشکلاتتون باید ریشه ای بررسی بشه ...

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
 اصلا چرا هی قهر می کنه؟ مشکلاتتون باید ریشه ای بررسی بشه ...

بهش میگم من و تو نمیتونیم حرف بزنیم حرف اول به دوم دعوا میکنه اگه قربون صدقش برم و هرچی میگه بگم چشم همه چی خوبه دیروز در تعمیرگاه نشستم تو ماشینش داریم حرف می‌زنی دقیقا همین که گفتم میگه تو حرف برن بعد من میرنم حرفامو آروم زدم میگم تو حرف بزن داره حرف میزنه وسطش گفتم خوب به من میگفتی نمیتونم از اول که امروز بریم آنقدر خودشو زد اومد مشت زد تو صندلی بعد حس کردم می‌خواد منو بزنه برگشت گفت گمشه از ماشینم پایین خرد شدم بار آخری که این حرف رو زد گفتم بار آخرت باشه گفت چشم پیاده شدم اونم رفت تا در خونه هنگ بودم اگه چیزی گفته بودم میگفتم حقمه

بهش میگم من و تو نمیتونیم حرف بزنیم حرف اول به دوم دعوا میکنه اگه قربون صدقش برم و هرچی میگه بگم چشم ...

عقدید؟

خیلی عصبیه .😮 حتما باید مشاور برید عزیزم ، با تاپیک زدن و اینکه دو نفر بیان نظر بدن کارت حل نمیشه. شاید دارو نیاز داشته باشه همسرت

فعلا تا برید مشاور باش مدارا کن . خودتو کوچک نکن ولی بهش محبت کن ، سر به سرش هم نذار ، باش بحث نکن تا می تونی

عقدید؟ خیلی عصبیه .😮 حتما باید مشاور برید عزیزم ، با تاپیک زدن و اینکه دو نفر بیان نظر بدن کارت حل ...

نه هنوز عقد نامزدی ولی ۶ سال اصلا اینجوری نبود اصلا ،بارها گفتم بریم مشاور بار آخر کفت مگه من روانیم گفتم واسه تو نمیریم واسه رابطمون میریم،یه روز صفر یه روز صد قبلا که من رفتار تندی میکردم رعایت می‌کرد الان همه جوره باهاش راه میام بی دلیل و با دلیل پرخاش میکنه اون روز با شریکش که خیلی هم صمصیمی هستن با داد حرف میزد میگم بنده خدا چیزی نگفت همش میگه عصبیم و کاری نمیکنه،تا حرف میزنم عصبی میشه،دلم می‌خواد تمامش کنم حس میکنم دیگه اشتیاق ندارم اما عادت کردم حس میکنم نباشه میمیرم ،مرسی که جوابشو میدی

نه هنوز عقد نامزدی ولی ۶ سال اصلا اینجوری نبود اصلا ،بارها گفتم بریم مشاور بار آخر کفت مگه من روانیم ...

اگه هنوز عقدی فعلا عروسی نکن 

صفر و صد بودن علامت یه اختلاله به نام دو قطبی. البته به این سادگی هم نمی شه تشخیص داد. 

اگه نتونستی قانعش کنی که بره مشاوره به پدر مادرت بگو بهش بگن. مشکلتو جدی بگیر