2777
2789
عنوان

بیماری صدف یا پسوریازیس

22317 بازدید | 65 پست

سلام دوستای گلم.

کسی از شما خودش یا کسی از اطرافیانش این بیماری رو دارن؟ میشه بگید برای درمانش راه خانگی ای چیزی هست؟

لطفا هرکس چیزی می دونه توی این تاپیک مطرح کنه.

امیدوارم همیشه همه تنتون سالم باشه.

ممنون

من همسرم داره گلم . چه شهری هستی? 

شاید تا بحال میش 20 تا دکتر رفته برای درمان نتیحه نداد اما فقط و فقط یه خانم دکتر دارو ساز تونست مشکلش رو حل کنه با یه داروی ترکیبی .

اگر بخوای برات ترکیبشو بذارم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم اینقدر شدید میشد که گاهی شر انگشتاش خون میومد . میگن به دلیل کم مصرف کردن ماهی و امگا 3 هست . 

مال شما کدوم قسمتای بدنتون داره?

قبلا یه جائیکه بیماران پسوریازیسی خودشون رو درمان کرده بودن خوندم.،یکی نوشته بود من با مصرف توت سیاه یا همون شاتوت تونستم پسوریازیسمو درمان کنم. نوشته بود همیشه میخورم ،حتی برا زمستون وفصلایی که شاتوت نیست ،میزارم فریزر ومیخورم

بگو عزیزم همسرمنم داره من مسهدم مگه صدف پسوریازیسه؟ فرق داررع باهم

عزیزم صدف همون بیماریه که ارنج یا زانو یا انگشتا یا ... مثل حالت خشکی یا اگزما میگیره اما شدید . بطوری که خون میاد . خدای نکرده ممکنه شدید تر بشه و سرایت کنه به جاهای دیگه . 

اجازه بده عکسشو میفرستم اگه بتونن بخونن داروخونه ها خیلی خوبه . یک هفته زد کلا خوب شد . اما باید ادامش بشه

من شوهرم لکه های قرمز قرمز میشه بعدم روش تکه هاس سفید میبنده

شایدصدتا دکتررفته درمان نشده

اخرین بار از سایت پسوشاپ یه پماد گیاهی سفارش دادم هشتاد اونم بیفایده

شنیدم ازاعصابه

من همسرم داره گلم . چه شهری هستی?  شاید تا بحال میش 20 تا دکتر رفته برای درمان نتیحه نداد اما ...

یعنی دارویی که براشون تجویز کردن تونسته قرمزی های بدنشو ببره واقعا؟

من شوهرم لکه های قرمز قرمز میشه بعدم روش تکه هاس سفید میبنده شایدصدتا دکتررفته درمان نشده اخرین با ...

کلا یه نوع بیماری خودایمنی هست ولی در صورت وجود یک محیطی که باعث عصبی شدن و یا ناراحتیشون بشه این بیماری عود می کنه.

من شوهرم لکه های قرمز قرمز میشه بعدم روش تکه هاس سفید میبنده شایدصدتا دکتررفته درمان نشده اخرین با ...

این پماد معجزه کرد واسه همسر من . عکس ترکیباشو فرستادم . اگر دوست داشتین امتحان کنین . قیمتش هم حدودا 18 تومن شد .