2777
2789
عنوان

بیماری صدف یا پسوریازیس

| مشاهده متن کامل بحث + 22320 بازدید | 65 پست
یعنی دارویی که براشون تجویز کردن تونسته قرمزی های بدنشو ببره واقعا؟

ببین همسر من دوره ی درمانشو کامل نکرد . یک هفته که زد سفیدیا رو کاملا برد و قرمزیاشو خیلی کم کرد . اما بعد ولش کرد . امروز دیدم دوباره داره بر میگرده گفتم بزنه . 

ریشه کن نمیشه این بیماری باید کنترلش کرد . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دنیا ممنون عزیزم. همسرتون بعد از مصرف این دارو چقدر حالشون بهتر شد؟ و چقدر طول کشید تا علائم بهب ...

یک هفته ای خوب شد گلم . اما میگم باید ادامه بدی چون این بیماری درمان نداره فقط باید کنترل بشه. 

شوهر من یچیر خطرناک یاد گرفته بود میرف‌هفته دوبار امپول بتا میزد ینی هممه لکه هاش رف بعد دکتر گف ام ...

واقعا وددرمانی بدون نسخه پزشک خیلی خطرناکه.

خدا رو شکر که مشکلی براشون پیش نیومد و خودشون متوجه شدند

ممنون عزیز دلم یعنی باید ببرم داروخونه براش بسازن؟ ملوم‌نسس بدون نسخه انجام بدن یانه

بله گلم داروخونه درست میکنه . فک نکنم نسخه بخواد اخه چیز خطرناکی که نیست جانم .

عزیزم منم این بیماری رو دارم خواستی کمکت کنم

دوستم هم مبتلا به این بیماریه متأسفانه ایشون افسردگی کرفتن بخاطر لک های پوستیشون.

خواستم ببینم راه حل خونگی ای دستور دارویی خاصی ندارید که بتونه از این لک هاش کم کنه؟

ممنون میشم هر چیزی میدونید کمک کنید.

عزیزم در این ضمیمه اصلا به دکتر ها اعتماد نکن داروها همه کورتون دار هستن و باعث افزایش بیماری میشن محل بیماری رو مرتب با روغن زیتون مرطوب کن گوشت گاو و لبنیات گاوی باعث افزایش بیماری میشن 

متفاوت بودن جسارت میخواهد