2777
2789
عنوان

من باردار نمی شوم😢

503 بازدید | 59 پست

سلام دوستان 

من پریودم تقریبا منظمه گاهی یکی دوز عقب و جلو میفته....

اما یکمی عفونت دارم ...

وشوهرمم خدارو شکر مشکل تحرک اسپرمش رفع شده...

اما بازم خدا بهمون بچه نداد...

بنطرتون مشکل از چیه؟؟

من هم سونو دادم هم آز و هورمون و همه چی خداروشکر روبراه بود.

حالا میگم نکنه چسبندگی رحم دارم؟؟بنطرتون چی بخورم چیکار کنم؟؟دیگه واقعا بریدم....لطفا لطفا خواهرانه حتی تو یه جمله راهنماییم کنین😘😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بری دکتر و بگیتو اقدامی حتما برات عکس مینویسه بعدشم استرس از خودت دور کن

دکتر ب دوست من گفتهبود تو مشکلی نداری فقط استرسته ک نمیذاره حامله شی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
شوهرمنم مشکل شکل اسپرم داره  تعدادش ۴۴۰میلیونه  تحرکشم۵۰ امافعلادارومصرف میکنه

شما چند وقته تو اقدامید؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
شما چند وقته تو اقدامید؟

نزدیک ب سه سال 

دوسال پیش عمل واریکوسل انجام داد قبل عمل وصعیتش خیلی بدبوداماالان خداروشکرخیلی بهترشده دکترام میگن صددرصدمیشیدامابه تقویت نیازداره چون جواب ازمایشش خوبه حتی گفت تعدادشم عالیه امافعلاشکلش پایینه

من حدود9ماهه....

بچه ها من الان دقیقا وسط تخمک گداری ام اما اینقدر ناامیدم که اصلا اجازه نمیدم شوهرم سمتم بیاد...

دلم دیگه هیچ رابطه ای نمیخواد... دارم از درون میمیرم....

فقط دعام کنین

هر دفعه میام تو نینی سایت دردودل میکنم میگن..اووووه9ماه!چیزی نیس!!!باید یه 10سال بشه تا بگی خسته شدم...ولی من واقعا خسته شدم..از کسی هم که این حرفو میزنه میگذرم چون قطعا یه ماه رو هم درک نمیکمه

الان بری دکتر و بگیتو اقدامی حتما برات عکس مینویسه بعدشم استرس از خودت دور کن دکتر ب دوست من گفتهبو ...

دعام کن....تورووووووخدا

دیگه واقعا بریدم...به هرکسی و هر خوردنی و هر قرصی چنگ میزنم بلکه فایده داشته باشه...اما...

نزدیک ب سه سال  دوسال پیش عمل واریکوسل انجام داد قبل عمل وصعیتش خیلی بدبوداماالان خداروشکرخیلی ...

شکل چند درصد خوبه؟شوهرمنم مشکش شکلشه ,ولی واریکوسل نداره؟دارو چی میخوره؟

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

پاپ اسمیر بده درمان کن عکس رنگی بگیر بازم با چسبندگی حامله میشی خواهرمن دارو گرفت از عطاری بچه دار شد خبرشو بده بهم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
من حدود9ماهه.... بچه ها من الان دقیقا وسط تخمک گداری ام اما اینقدر ناامیدم که اصلا اجازه نمیدم شوهر ...

منم رفتم تو ماه ۱۵اقدام خسته شدم اصن نمیدونم دیگه چکار کنم سنم داره میره بالا همش نگرانم هیچوقت بچه دار نشم خودمم مشکل ندارم دکتر هم گفت نیاز به عکس رنگی نداری فقط مشکل شکل اسپرم همسرمه