2777
2789
عنوان

بياين 40 تا بشيم تا وقت اذان

468 بازدید | 101 پست

کیا میان تا 40 نفر بشيم، تا وقت اذان امروز،موقع اذان همگی صلوات خاصه امام رضا رو بخونيم و سلام بدیم و برای هم دعا کنیم،برای حاجتامون.

اولین نفر خودم، هرکی مياد اعلام کنه اسمشو اضافه کنم.

یارب نظر تو بر نگردد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

سلام تمام احساسم….نميدونم دختري يا پسر … ميدونم يه فرشته اي و تو اوج آسمونها زندگي ميکني … دستاي گرم کسي رو سرته که من هر وقت کم ميارم بهش پناه ميبرم…تو پيش خدايي هستي که من تو رو از خودش خواستم و ازش ميخوام بهم اعتماد کنه و بدونه ازت خوب مراقبت ميکنم .. برام فرق نداره که پسري يا دختر من فقط ميخوام با نگاه کردن به صورت نازت آروم شم .. ميخوام دستاي کوچولوت رو ببوسمو صورت قشنگت رو ناز کنم… نميدوني با اومدنت چقدرشادمون ميکني …ما خيلي درباره ي تو حرف ميزنيم … وقتي از تو ميگيم غرق شادي و عشق ميشيم…ميدونم از خدا دل کندن سخته اما خواهش ميکنم زودتر بيا .. دوست دارم تو وجودم حست کنم … دوست دارم صداي قلبت رو بشنوم …بيا من خيلي منتظرتم …من عاشقانه صبر ميکنم تا تو آماده ي سفر بشي و بياي پيش ما … پيش پدر و مادري که نديده عاشقتن .. خدايا من هر چي تو زندگي دارم از تو دارم ازت خواهش ميکنم کوچولوي منم بهم هديه بده ..  خدايا همه ي اونايي که ازت ني نيشون رو ميخوان بي جواب نذار..                                               دوبار سقط داشتم😔😔میشه با دل پاکتون برای مادرشدنم صلوات بفرستین                                        خداجونم هیچکسو با پاره تنش امتحان‌نکن حتی اگه اندازه یه کنجده........                                               خداجونم به من فرزندی عطا کن نه لایق من وبندگی ام که لایق خودبی مثالت وبخشندگی ات❤

✋😊

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

چندبار باید بخونیم؟

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

نحوه نماز پرفضیلت روز یکشنبه ماه ذی القعده

در روز یکشنبه غسل کنید وضو گرفته و ۴رکعت نماز بخوانید

در هر رکعت حمد یکمرتبه و توحید سه مرتبه و معوذتین یک مرتبه

پس استغفار کند هفتادمرتبه و ختم کند استغفار رابه لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

پس بگوید

یا عزیزُ یا غفارُ اغفرلی ذنوبی و ذنوبَ جَمیعِ المومنین والمومنات فَاِنَّهُ لا یَغفِرُ الذنوبَ اِلا اَنت

و ظاهرا این استغفار مذکور و دعا را بعد از نماز باید بجا اورد

نماز بافضیلت در روز یکشنبه ماه ذی القعده

هرکه انرا بجا اورد توبه اش قبول

گناهانش امرزیده

و خصما او در روز قیامت از او راضی شوند

با ایمان بمیرد

دینش گرفته نشود و قبرش گشاده و نورانی گردد

والدینش از او راضی گردند

مغفرت شامل حال والدین و ذریه او شود

توسعه رزق پیدا کند

و ملک الموت با او دروقت مردن مدارا کند و ب اسانی جان او بگیرد