2777
2789
من نه گشاد شدم نه از بیرون بخیه خوردم از داخل دوتا زدن بهم از سز بهتره راستی کجا گوشت اضافه میاره؟؟؟ ...

من یه بار تو اتاق معاینه بودم . خانومی اومده بود ک جراحی زیبایی کنه . هفت ماه قبل زایمان طبیعی کرده بود . میگفت جای بخیه هاش گوشت اورده . والا من ندیدم 😅 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بخیه های داخلی روهم باید بکشین یا جذبی میزنن؟

جذب میشه تازه من ۱۶ سالم بود زایمان انقدرا هم سخت نیست سعی کنین ماما خصوصی بگیرین

من ماما داشتم گذاشت شکممو فشار بدن گفت پرینش پاره میشه گفت بزارین زایمان روالشو طی کنه 

امید وارم فشارش بد تر از فشاره بعد از عمل سزارین نباشه😣😣😣😣

نه ایشالا تو بی حسیه 😫 من انقد نازک نارنجی و سوسولم ک یه قطره خون ببینم غش میکنم . ایشالا از این صحنه های درد و خون ریزی هیچ کدوممون تجربه نکنیم 

جذب میشه تازه من ۱۶ سالم بود زایمان انقدرا هم سخت نیست سعی کنین ماما خصوصی بگیرین من ماما داشتم گذا ...

الاهی ماشالا . ۷دا نگهدارتون باشه .   من ۲۳ سالمه فک میکنم هنوز بچه ام . 

خداخیرت بده گلم . شما و استاتر رو خدا رسوند ک ماهم ب جواب سوالمون برسیم . ایشالا به همه ی آرزوهاتون برسین 😍😘🤩

میگن جدیدا فصار نمیدن ک حین زایمان تخلیه میشه با اون دستگاها ک اسمش یادم نیست مکش میکنه😶

جاروبرقی ؟ 😂😂😂😂 یا خدا دستگا چیه ؟ اونم درد داره ؟ 😑

الاهی ماشالا . ۷دا نگهدارتون باشه .   من ۲۳ سالمه فک میکنم هنوز بچه ام .  خداخیرت بده گلم ...

مرسی قشنگم اصلا نترس این همه آدم زایمان کردن ماهم یکیشون سخت نگیر اگه سخت بگیری سخت میشه ریلکسه باش