2777
2789
عنوان

روز تخمک گذاری یک اقدامیه بیچاره

190 بازدید | 20 پست

سلام من حدود2روز دیگه تخمک گذاریمه 14سیکل هستم اما سیکلام30تا32روزس...

الان4روزه هیچ اقدامی نکردیم😢بنظرتون دیگه فایده داره فردا و پس فردا؟؟؟

بچه ها خیلی ناامیدم خیییییلی....

دلم اصلا طاقت نمیاره بی بچگی رو.....

چی بخورم چیکار کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روز تخمک گذاریت اقدام کن ان شالله خدا بهتون نی نی بده همین ماه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

بکشنبه و دوشنبه شب برای اقدام خوبه 

سه شنبه و چهارشنبه خوب نیست 

همین دو روز اقدام کن و اصلا استرس نداشته باش 

هرکسی بیخیال باشه باردار میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اصلا حلل روحیم خوب نیس... حس میکنم بی فایدس

افکار منفی رو از خودت دور کن عزیزم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

چند ماهه اقدامی گلم؟

بکشنبه و دوشنبه شب برای اقدام خوبه  سه شنبه و چهارشنبه خوب نیست  همین دو روز اقدام کن و ...

شده یک شب در میون

.ده شب در میون 

3شب در میون.

.هر وقت دلمون خواست..

بزور...!!

نشد که نشد  با اینکه آز اسپرم شوهرم اون ماه بهتر شد ولی خبری نشد.....

اقدامتا بکن و بزن به بی خیالی منم این ماه زدم به بی خیالی...به خودم گفتم یا میشه یا نمیشه من خودمم ب ...

منم بیخیالم ولی وقتی ترشحات تخمک گذاری رو میبینم از یه طرف هی میگم خوبه اقدام کنم از طرف میگم چه فایده

دیگه اگه این ماه نشه میشه9 ماه

هروقت آروم باشی و استرس نداشته باشی باردار میشی تجربه اطرافیان من هستش 

خودشون گفتن ماهی که با توکل به خدا و بدون استرس اقدام کردیم شد

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
شده یک شب در میون .ده شب در میون  3شب در میون. .هر وقت دلمون خواست.. بزور...!! نشد که نشد ...

من 15 تا 19 کلا شوهرم بی خیالش بود...منم گفتم برو بابا من انقدر حرص بخورم الکی...البته فک کنم تخمک گذاریم 12 بود