اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
از این نظر زیاد مشکل ندارم نگرانیم از این هستش که میتونم باهاشون سازش کنم یا نه
سخته خب
کلی اگه میشه یه توضیح بدیدخودتون راضی بودید؟چون خیلیا راضی نبودن این موضوع من رو میترسونه
والا برا منی که پسرم ، عشق و حاله ولی یه عیبایی داره حریم شخصیتو اولا تعیین نکنی خیلی اذیت میشی و اینکه بوی دود واقعا اذیت میکنه اینجا میکشن و رعایت نمیکنن ولی درکل خوبه