2777
2789

راستش من داخل انتخاب رشتم همه دانشگاه هایی که زدم شهرستان بود و الان یکم دو دلم و میترسم میشه از تجربه هاتون بگید من استرسم کم بشه

تا میتونی خوابگاه نیا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی

خوب نیست خب

فکر کن با ۶تا ادم توی ی اتاق کوچیک

فاجعس

تا میتونی شهر خودتون بمون

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

از این نظر زیاد مشکل ندارم نگرانیم از این هستش که میتونم باهاشون سازش کنم یا نه

سخته خب

کلی اگه میشه یه توضیح بدیدخودتون راضی بودید؟چون خیلیا راضی نبودن این موضوع من رو میترسونه

والا برا منی که پسرم ، عشق و حاله ولی یه عیبایی داره حریم شخصیتو اولا تعیین نکنی خیلی اذیت میشی و اینکه بوی دود واقعا اذیت میکنه اینجا میکشن و رعایت نمیکنن ولی درکل خوبه 

کاربری منحل شده است