2777
2789

خانمهای شاغل لطفا بگین شما بعد از تموم شدن دوران مرخصی و برگشت به کار چه حالی داشتین؟ 

من دو ماه دیگه مرخصیم تموم میشه و باید برگردم سر کار ... 

از یه طرف خوشحالم که دوباره زندگیم روال معمولی خودش رو پیدا می کنه و از طرف دیگه دور شدن از بچه ام سخته.  

هيچي

اولش سخته

اما همين ك رو روال بيفتي عادت ميكني

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا یچه دارم و اولی و بعد 6ماه دومی و بعد 9 ماه پرستار گرفتم رفتم سرکار ...خیلی سخته خیلی بالاخص اگه درگیرپرستار یابی بشی و پرستار خوب گیرت نیاد ... مجوری چاره ای نیست عادت می کنی اما بچه ها خیلی ضربه می خورن ... من شخصا اگر شرایطش رو داشتم حتما می موندم خونه و از بچه هام مراقبت می کردم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم