2777
2789
عنوان

شوهر چسبيده به خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8031 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف زدی باهاش؟

هزاربار

ميگه تو ميخواي منو رودروي خونوادم قرار بدي من ازونا نميگذرم هروقت دلم بخواد ميرم خونه خواهرم هروقت دلم بخواد ميرم توام ميخواي بيا

نمياي به من كار نگير

ميگم من كي گفتم بگذر ازونا يا نرو من ميگم تعادل

ميگه نميتونيم بگي نرو

ميگه تو هرچي بگي من ازونا نميزنم حالا تو هي بگو خودتو خراب كن 

نه كللي ام منو ميخواست سال تا سال خواهرشو نميديده  حتي از گرگان نميومده خونشون سر بزنه مگه تع ...

وای عزیزم کاملا درکت میکنم شوهر منم دقیقا همینطور بود هم دوران عقدمون که ی سال بود هم تا یکسال بعد ازدواج باورت میشه ما یا بار تنها جایی نرفتیم همیشه هم سر این موضوع دعوا داشتیم منم همیشه ی جور به خواهرشوهرام حالی میکردم که دوست ندارم اینجورمیکنین دوست دارم تنها باشیم خلاصه خیلی سختی کشیدم مادرشوهرمم حرف حرف اون بود کلا هرچی میگفت شوهرم بی چون و چرا میگفت چشم مادرشوهرم نمیذاشت جایی تنها بریم میگفت چرا دختر مردمو ببری خواهرتو نه تا اینکه ی سال بعد ازدواجمون مادرشوهرم مرد الان خداروشکر خیلی خوب شده خیلی هم پخته شده اونموقع بچه تر بود الان حرف حرف منه بدون اجازم آب نمیخوره ولی یاد اون روزا میفتم قلبم درد میگیره روزایی که میتونست خیلی خوب باشه و از دستمون رفت 

گفتم تنهاس گناه داره خب همو بيشتر ببينيم اخلاقاي هم دستمون بياد، تو اين ٢ ماه كه خواهرش اومده  ...

ملایری هستی؟؟

دختر خوب تو عقد انقدر دمه دستشی 

خوب دیگه عروسی واسه چتونه؟؟؟

من باشم یک لحظه هم پیشش واینمیسم 

اینایی که میگی رو ما خیلی وقته درگیر هستیم بهترین چاره بی تفاوتیه هر چی بیشتر حساسیت بخرج بدی شوهرت حساستر میشه 

بی تفاوت باش، با شوهرت قهر و دعوا نکن واسه این چیزا، دائم تو عقد دم دست شوهرت نباش بذار دلش برات تنگ شه اونوقت به حرفات بهتر گوش میده

استارتر محلش نذار رفتی دیگه نه اس نه زنگ اگرم اون تماس گرفت سرد و بی محل باش خودش اشتباهاشو میفهمه اونطوری

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
نه دختر نيستم  رابطه كامل داريم الان همه كامل با ذوس پسراشونن من كه شوهرمه ديگه

آره خب من خودمم تو عقد رابطه کامل داشتم ولی به نظرم خواهرشوهرت شوهرتو پر می کنه بهترین کار اینه بی محلی کنی برو خونه بابات ی مدت به خودت برس خودتو سرگرم کن بزار بیاد اصرار کنه برای برگشتنت اونوقت توام شرط بزار براش

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

وای وای وای من یه بار رفته بودم دکتر بعد حال روحیم افتضاح بود به شوهرم گفتم الان که از سرکار میای بیا سمت مطب دنبالم که بریم یکم بگردیم قصد داشتم باهاش صحبتم بکنم وقتی اومد دیدم دختر خواهرشوهرم تو ماشینه ۱۲ سالشه ولی ماشالا خبر بردنش عالیه وای کارد میزدی خونم در نمیومد چون واقعآ اون موقع اوضاع روحیم خراب بود و احتیاج داشتم باهمسرم صحبت کنم 

یبار دیگه هم قبل اینکه به من بگه با دختر خواهرشوهرم هماهنگ کرده بودن برن شب گردش بعد با من تماس گرفت شب اماده باش هرچی هم لازمه بردار و اماده کن بریم بیرون منم گفتم چون اول با من هماهنگ نکردی اول میپرسیدی من شرایطش دارم یا نه اخه من همون روز پریود شده بودم حالم بد بود واسه همین گفتم من نمیام خودتون برین حالا اگه عقد بودم یه چیز ولی چون عروسی کردم باید قبلش به من میگفتی با بودن دخترخواهرش مشکل نداشتما اصلآ ولی گفتم اول باید خبرم میکردی

از اون موقع واسه هرجا اول از خودم میپرسه بعد میگه به کسی بگیم بیاد یا خودمون بریم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
استارتر بنظرم از حالا باید دم خواهر و مزاحمای دیگه رو بچینی وگرنه مثل منی همیشه

من دمشو چيده بودم دستو پاش جمع بود باز شوهرم پررروش كرد

وقتي شوهرم ميره تنها خونش هرروز درووز هي بهش زنگ ميزنه

جلو اون بي محلي ميكنه پستشو ميكنه به من 

معلومه اون دوباره پررو ميشه

اونا منو كه نميخوان ميگن ك... ونه لقه من داداشه كه بهش خوب ميرسه مالي و معنوي 

خیلی خندهدام گرفته... ک مثلا خواهر شوهرت با ماشین خودشون نیومده با ماشین شما اومده😂😂😂ینی واقعا نم ...

رروغن حیوانی عزیزم اونی که من دوس دارم

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 
وای عزیزم کاملا درکت میکنم شوهر منم دقیقا همینطور بود هم دوران عقدمون که ی سال بود هم تا یکسال بعد ا ...

فردا وقت زایمانته

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا