2777
2789
عنوان

مامانا بیاین از شیطونیا وشیرین کاری بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 105 پست
ای وای عزیزم اختلاف سنیشون چقده؟ایسالله به سلامتی دنیا بیاد

این دخترم الان دوسال سه ماهشه .موقعی که دنیابیاد میشه دوسال نیم درست

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بچه های شیرین زبونتون حفظ کنه

خدا بچه های شماهم حفظ کنه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
این دخترم الان دوسال سه ماهشه .موقعی که دنیابیاد میشه دوسال نیم درست

پس اون موقع کلی مواظب باش که حسودی نکنه وغصه نخوره

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
پس اون موقع کلی مواظب باش که حسودی نکنه وغصه نخوره

بخاطر همین ازالان بهش گفتم تا درجریان باشه که یکی دیگه داره به خانوادمون اضافه میشه میخوام به کلمه ابجی عادت کنه همش بهش میگم یه آجی داره میاد باهات بازی کنه تا دیگه تنها نباشیم

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

دختر دومی من کلا ادبیات خاص خودش رو داره فعلهای جدید خلق میکنه . یبار پای تلوزیون خوابیده بود خواهر بزرگترش اومد گفت آجی منم کنارت بخوابم کارتون ببینیم ؟؟دختر کوچیکم گفت نه 😡خواهرشم قهر کرد رفت . بعد دلش براش سوخت داد میزد بیا بیا زاررریدم زاررریدم 😂😂😂😂منظورش این بود میذارم پیشم بخوابی 😄 دیگه اینکه پزیدی یعنی پختی .😊

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
کیک روز دختره براش خریده بودیم هزار بار شمع روشن کردیم فوت کرده🤣🤣🤣🤣🤣

مبارکش باشه

دختر دومی من کلا ادبیات خاص خودش رو داره فعلهای جدید خلق میکنه . یبار پای تلوزیون خوابیده بود خواهر ...

منم ازاین به بعد بگم باحالن🤣🤣

بخاطر همین ازالان بهش گفتم تا درجریان باشه که یکی دیگه داره به خانوادمون اضافه میشه میخوام به کلمه ا ...

براش وسیله بگیر بگو اجی خریده،

وای ما همیشه سر این کیک و شمع اخرش یه قشقرق به پا میشه 😂😂😂اون فوت کرد من نکردم . اون بیشتر فوت کرد . اون به شمع نزدیکتر بود و ... همیشه میگم بچه های مردم چه با کلاس رفتار میکنن 😂😂😂

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin

دخترم کافی توتلوزیون یا توگوشی کیک ببینه مخمونومیخوره کیک تولد میخوام شروع میکنه تولدت مبارک خوش اومدی میخونه اند میخونه تامجبوربشیم بخریم وقتی بخریم هم باید حتما شمع روش بزارم فوت کنه بعد فقد باانگشت بخوره اونم از ظرف اصلی کیک نه ظرف دیگه ای