2777
2789
عنوان

مامانا بیاین از شیطونیا وشیرین کاری بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 105 پست
من دخترم باباش بهش یاد داده بگو عوضی اونم میگه عبضی،من محکم بوسش میکنم میگه عبضی بعد که من سرمو تکون ...

الهی خدا حفظش کنه ببوسش

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم یکم کوچیکتر بود یه روز مستند ازدواج وطلاق رو نشون میداد که زن وشوهرا تو دادگاه دعوا میکردن برگ ...

ای وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
سلام . فسقلی منم یک سالشه . فعلا دالی کردن رو خیلی دوس داره و کارشه 😘همیشه هم گریه میکنه بره ددر 😢

تازه اولشه بزرگتر بشه که توخوابم میگه ددر

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
من نی نیم هنوزتو دلم نیمچه مامانم😍😍😂😂

ای جان ایشالله به سلامتی بدنیا بباد

جدی چه جالب خدا حفظش کنه

اره من خودم بین سبزو عسلیم شوهرم مشکی پدرشوهرم ابی

پسر من 5 سالشه بعضی کلمه هارو اشتباه تلفظ میکنه مثلا به یوزارسیف میگه هزارسیف یا به ارپی جی میگه پیچ ...

چقد اخه حرف زدنشون شیرینه

دختر منم‌نوزده ماهشه خدای رقص و سلفی گرفتنه😁😁😁عاشق طلا هم‌هست از جلو طلافروشیا ردشیم کلی وامیسته نگاه میکنه بعد انگشتاشو نشون میده میگه نیشت انگشترو میگه مثلا....براش خریدم واسه روز دختر گمش کرد😐😐😐   

من  یه دختر دیگه ام توراه دارم ایشالا مهردنیامیاد  به دخترم میگم بیا با اجی حرف بزن میاد بغل میکنه شکمم و میگه سلام اجی دوست دارم خوبی کاری نداری خدافظ بلندمیشه بعدمیره

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید
دختر منم‌نوزده ماهشه خدای رقص و سلفی گرفتنه😁😁😁عاشق طلا هم‌هست از جلو طلافروشیا ردشیم کلی وامیسته ...

دخترمنم عشق طلا مابهش میگیم مگه تو کلاغی دست هرکی ببینه میخواد دراره ازدستش🤣

من  یه دختر دیگه ام توراه دارم ایشالا مهردنیامیاد  به دخترم میگم بیا با اجی حرف بزن میاد ب ...

ای وای عزیزم اختلاف سنیشون چقده؟ایسالله به سلامتی دنیا بیاد