2777
2789
عنوان

مامانا بیاین از شیطونیا وشیرین کاری بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 105 پست
وای ما همیشه سر این کیک و شمع اخرش یه قشقرق به پا میشه 😂😂😂اون فوت کرد من نکردم . اون بیشتر فوت کر ...

دختر من دست میکنه تو شمع پارافین میخوره😑😑😑😑

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
دخترم کافی توتلوزیون یا توگوشی کیک ببینه مخمونومیخوره کیک تولد میخوام شروع میکنه تولدت مبارک خوش اوم ...

تواین مواقع کاپ کیک بخر بصرفه تره

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من دست میکنه تو شمع پارافین میخوره😑😑😑😑

وای نه هنوز این کار به ذهنشون نرسیده 😆😆

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
وای نه هنوز این کار به ذهنشون نرسیده 😆😆

باورت میشه داغم هستا،فقط چون همه چی و باید امتحان کنه عبن خیالش نیست

آره اینم فکرخوبیه

من دختر داییم ده سالشه خواهرش دنیا اومده حسودی میکنه

تواین مواقع کاپ کیک بخر بصرفه تره

چون باخانواده شوهرم توی ساختمونیم بخاطرهمون همیشه به پدرشوهرم میگه براش میخره چون همگی کیک دوست دارن کیک کوچیک میخره 

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید

بچه ها اینم بگم دختر داییم سه ماه از دخترم بزرگتره بعد یبار این دوتا رفته بودن یجا محکم لبای همو بوس میکردن میخندیدن،باورتون نمیشه من نمیتونستم جداشون کنم

چون باخانواده شوهرم توی ساختمونیم بخاطرهمون همیشه به پدرشوهرم میگه براش میخره چون همگی کیک دوست دارن ...

پس خوشبحالتون😋😋

میدونم چی میگی منم سه مدل مختلفشو دارم . بعضی وقتا ذهنم قفل میشه .

مثلا امروز پسرم داشت با تلفن بازی میکرد کلا ترکونده تلفنو 😐منم  داشتم با دوستم حرف میزدم یه لحظه حواسم پرت شد دیدم نیست 😨رفته بود تو راهرو داشت از پله ها میرف بالا پله پنجمی بود وای سکته کردم 😯

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin
میدونم چی میگی منم سه مدل مختلفشو دارم . بعضی وقتا ذهنم قفل میشه . مثلا امروز پسرم داشت با تلفن باز ...

یاخدا،دروقفل کن

منم میترسم حسودی کنه

خودت بچه دوم خواستی یا ناخواسته شد؟

منم میترسم حسودی کنه

عزیزم منم دخترام اختلاف سنیشون کمه . از یه لحاظ تنها نیستن هم بازین خیلی از کارها رو دوتایی انجام میدن و با هم خیلی چیزا رو یاد میگیرن .ولی خب یه موقع هایی هم خیلی با هم کل کل میکنن .

باید خیلی حواستو جمع کنی دختر بزرگت فک نکنه توجه بهش کم شده یه کادو بخر از بیمارستان اومدی بده بهش من این کارو کردم . یادش بخیر تازه از بیمارستان رسیدم خونه بچه رو خوابوندم رفتم اب بزنم دست و صورتم برگشتم دیدم داره یه خرما میکنه دهن بچه میگه گشنشه مامان 😨😂😂😂