2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 78 پست
منو شوهرمم ۳سال فرقمونه گاهی درکم نمیکنه اصلا به سن و سال نیست.اول زندگیت سعی کن مهارت حرف زدنو یاد ...

آفرین موافقم.حرف زدن خیلی مهمه.سعی کن خودت یادش بدی

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو خواسته هاتو. نه یک بار،هزار بار،ولی اگه عمل نکرد ناراحت نشو،چون اون با تو فرق داره دیگه. باید این تفاوت رو بپذیری. 

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
هیچ کس مثل من واسه شوهرش عشوه نمیاد محبت نمیکنه 

عشوه نگفتم که.

میگم موضوع که مشکلتونه به خوبی بهم بگید از الان بحث کنید میشه عادت .

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بنظر من ربطی اختلاف سنی نداره همسر شما که میگی اخلاقش کلا اینطوری  نبوده تو نامزدی از این کارا میکرده در نتیجه الان شاید فشار مالی چیزی روشه شما یکم درکش کن گیر نده ایشالا درست میشه 

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
بهش بگو خواسته هاتو. نه یک بار،هزار بار،ولی اگه عمل نکرد ناراحت نشو،چون اون با تو فرق داره دیگه. بای ...

الان نوشته تو منو بازی دادی همه محبتات الکی بود واسه همین محبتی نمیبینی منم نوشتم خدا خودش جوابتو بده دیگ اس نده خداحافظ

نه تو نامزدی اینطوری نبود الان هر چقدر میگم میگه بدهکاریم زیاده حوصره چیزی ندارم 

خب اگه قبلا خوب بود و الان اینطوریه درست میشه مردا وقتی فکرشون درگیر چیزی باشه اصلا ب فکرشون هیچ کاری نمیرسه بکنن .. وقتی اینجوری میگه دلداریش بده بگو درکش میکنی و این حرفا

من آریایی ام👑جای کوروش در قلبم،همانگونه که خونش در رگهایم است❤