2777
2789
عنوان

چكار كنم موقع درس خوندن خوابم نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 32731 بازدید | 49 پست
منم همينجوري بودم اصلا راه نداره . دراز كش درس نخون نور روز زياد باشه . و اينكه شب زود بخواب  و ...

كم خوني دارم 

چشامم كلا صعيف بود ضعيفتر شده 

دراز كش درس نميخونم پشت ميز ميشينم 

شما در مورد داروهايي كه معمولا دانشجوها موقع خواب ميخورن شنيدين واقعا ضرر داره؟ ميشه مثلا روزي يك دونه خورد چون شنيدم خيلي روي تمركز اثر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خواب بردن سر كتاب خنديدم  بيا منو بزن😒

نه قصد زدن ندارم عزيزم

اخه يهو سه كاربر همزمان خنديدن تعجب كردم گفتن ببپرسم شايد حرف بدي زدم اخه سه چهار دفعه هم خوندم پستمو گفتم شايد غلط املايي داشتم يا اشتباه نوشتم 

قرص که اصلا نخور

میخای درس بخونی پیشرفت کنی خوشبخت شی نه کنکور که تموم شی معتادم بشی...خیلیییی هم مضره خدای نکرده همون بار اول اگر به بدنت نسازه ک خدای نکرده بیچاره میشی

راهش اینه که جای خنک درس بخونی تا خواب ازسرت بپره

جای گرم ادم خوابش میگیره

ولی نمیدونم تو این تابستون بااین هوا جای خنک از کجا میخای بیاری

نه اتفاقا فشارم پايينه هميشه  جينسينگ چيه؟ ببخشيد تا حالا نخوردم از عطاري ها بايد بخرم؟

اره از عطاری تهیه کن 

مگه تو یانگوم ندیدی ؟

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

اگر کم خونی داری حتما باید رفعش کنی وگرنه کارای دیگه برای نخوابیدن جواب نمیدن

قرص که اصلا نخور میخای درس بخونی پیشرفت کنی خوشبخت شی نه کنکور که تموم شی معتادم بشی...خیلیییی هم م ...

والا اين قرصه رو اخه تعريفشو خيلي شنيدم  

ولي خب نميدونم والا شوهرمم همينو گفت كه چندتا از دوستاش مصرف كردن عوارض داشته و اعتياد اوره گفتم بپرسم ببينم كس ديگه اي هم استفاده كرده يكمي ترسيده شدم

راست ميگين نمي ارزه كه معتاد بهش بشم 

داروي گياهي اي نشنيدين خوب باشه واسه عدم خواب الودگي؟

متوجه نشده بنده حرف خنده داري زدم؟

ببخشید استارتر میدونم به تاپیکت ربطی نداره ولی میشه بگی شما چه کتابایی میخونی ؟ مشاور داری یا نه؟ من میخوام درس بخونم اما هیچکسو ندارم راهنماییم کنه

والا اين قرصه رو اخه تعريفشو خيلي شنيدم   ولي خب نميدونم والا شوهرمم همينو گفت كه چندتا از دوس ...

ن والله سراغ ندارم/. ولی در مورد اون قرص شک نکن این همه در مورد خطراتش گفتن شما نشنیدین؟؟

سعی کن با علاقه بری ساغ کتابا و خودتو درگیر کنی که مغزت از کسل بودن و خواب الودگی دربیاد. باور کن اگه یه رمان جذاب بخونی محاله خوابت بگیره چون ذهنت درگیره و داره لذت میبره ولی درس خوندن چون سخته اینطور میشی پس سعی کن خیلی جذابش کنی برای خودت

چرا شنيدم ولي نخوردم نميدونستمم همچين خاصيتي داره😁  بازم ممنون

نظام قدیمی  یا جدید؟ میخوای کنکور بدی 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........