2777
2789
عنوان

چكار كنم موقع درس خوندن خوابم نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 32731 بازدید | 49 پست
راستي عزيز يك سوال ديگه  مقدار مشخصي و بايد در طول روز مصرف كرد ؟  مثلا مصرف زيادش مشكل ...

من دو هفتس دارم مصرف میکنم

خداییش خیلی سرحال شدم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
شما مشاور دارید؟

فعلا که ندارم ولی اگه بشه شاید برم پیش مشاور

من فعلا فقط همون کتابای درسی رو گرفتم چون اونها هرچند هم مختصر یه پیش زمینه در هرموضوعی بهم میدن بعد میرم سراغ کتابای کمکی. دوستم که ارشد فیزیک داره گاج و کتابای خیلی سبز رو گفت بگیرم. ولی خب چون همه ی کتابارو نمیشه تهیه کرد یه راهم اینه که عضو کتابخونه بشیم تا از بقیه ی انتشارات هم استفاده کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو هفتس دارم مصرف میکنم خداییش خیلی سرحال شدم

رفتم يكم تحقيق كردم 

مثيكه بيشتر مربوط به ميل جن سي 

ولي نوشته بود كه توان ذهني هم بالا ميبره و خستگي و بي حالي هم از بين ميبره

حالا به شوهرم گفتم داره مياد خونه برام كپسول رد جنسينگ و برام بخره مثيكه مولتي ويتامين تو توضيحاتش هم نوشته بود كه توان ذهني و حافظه و بالا ميبره 

البته نوشته كه اگر فشارتون بالا باشه مياره پايين اگر پايين باشع ميبره بالا كلا ويتامينه اس

ولي مثيكه چاق كننده اس ولي باز يكجايي نوشته بود كه تنظيم كننده متابوليسم سوخت ورسازم افزايش ميده نميدونم حالا مصرفش ميكنم ببينم چي ميشه

چون فكر كنم جنسينگ خام و حوصله نكنم يا از مزه اش خوشم نياد ولي قرص و راحت ميخورم  امتحان ميكنم انشالله تاثير داشته باشه بازم ممنون از راهنماييت گلم 

اگر راهنمايي شما نبود من با اين قرصه اشنا نميشدم 

يك دنيا ممنون

انشالله هميشه موفق باشي

رفتم يكم تحقيق كردم  مثيكه بيشتر مربوط به ميل جن سي  ولي نوشته بود كه توان ذهني هم بالا ...

فدات عزیزم...

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق