2777
2789
عنوان

چكار كنم موقع درس خوندن خوابم نبره

| مشاهده متن کامل بحث + 32731 بازدید | 49 پست
ببخشید استارتر میدونم به تاپیکت ربطی نداره ولی میشه بگی شما چه کتابایی میخونی ؟ مشاور داری یا نه؟ من ...

عزیزم کتابای درسی رو تهیه کن و برای خودت بودجه بندی کن و شروع کن به خوندن وقتی کتابارو یادگرفتی برو سراغ کمک آموزشی ها و درکنارشون و بعد از تسلط به مباحث تا میتونی تست بزن. هم تالیفی هم برای کنکورهای سالهای قبل رو . تستارو تحلیل کن و چندبار بزن اونارو.

نه اتفاقا فشارم پايينه هميشه  جينسينگ چيه؟ ببخشيد تا حالا نخوردم از عطاري ها بايد بخرم؟

بله یه گیاهه که انرژی زاست و خیلی خواص داره

از عطاری بگیر خیلی خوبه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید استارتر میدونم به تاپیکت ربطی نداره ولی میشه بگی شما چه کتابایی میخونی ؟ مشاور داری یا نه؟ من ...

من راستش راهنماي خوبي نيستم 😁

من ده سال پيش كنكور دادم فوق ليسانس هم دارم ولي متاسفانه بخاطر اينكه بعد دوسال گشتن شغلي پيدا نكردم 

تصميم گرفتم بجاي ادامه تحصيل براي دكترا برم كنكور رشته تجربي ها رو بدم براي رشته داروسازي 

حالا من خواهرمم امسال سال اوليه ولي اون نظام جديده كتاباهاي اونو و با برادرم كه سال قبل كنكوري بود و ميخونم 

خودم كتابي نخريدم 

بيشتر هم كتاب درسي هارو ميخونم 

فقط براي فيزيك يك كتاب كمك درسي گاج پايه و دارم اونو ميخونم شيمي و رياضي هم هنوز شروع نكردم ولي فكر كنم اونا رو از روي جزوه داداشم بخونم چون رتبه داداشم دو رقمي شده بود ديگه به جزوه هاش اعتماد كردم كه خوبن:)

عمومي ها كه خود كتاب درسي هارو دارم ميخونم

مشاورم ندارم 

حقيقتش ديدم هزينه اش زياد ميشه براي همين نرفتم

ولي خواهر ميره كانون مشاوره هم داره هر دوهفته يكبار ازمون ميده فكر كنم اون خوبه ولي ١٨٠٠ پول ميگيرن اگر پولش برات مسله اي نيست بنظرم برو كانون بهترهم راهنماييت ميكنن

كم خوني دارم  چشامم كلا صعيف بود ضعيفتر شده  دراز كش درس نميخونم پشت ميز ميشينم  ش ...

اره ضرر داره اما جينسينگ ميگن خوبه اگه پيدا كني واقعيشو  فكنم گرونم هست يه دره هم برا تقويت حافظه هم نشاط و هوشياري مغز

مرسي حتما ميگيرم بازم ممنون

خواهش عزیزم

موفق باشی

جینسینگ یخورده گرونه،فکر کنم گرمی هزار تومن

ولی ارزششو داره

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
عزیزم کتابای درسی رو تهیه کن و برای خودت بودجه بندی کن و شروع کن به خوندن وقتی کتابارو یادگرفتی برو ...

باز بنظر من براي عمومي ها خوبه اول از روي كتاب درسي ها شروع كرد بعد تست و تحليل

ولي براي اختصاصي ها مثه رياضي و فيزيك و شيمي چون بيشتر مسله اي هستن و فهميدني بهتره كه از كتاب درسي شروع نكنيم چون اونا كه چيزي نداره البته شيمي و بايد كتاب درسي و خوند ولي فيزيك و رياضي نه

شيمي هم كه اون زمان ما كه همش مسله بود الان و نميدونم ولي پرسيدم ميگن اره بيشترش مسله اس

مسله هم با خوندن نميشه ياد گرفت با تحليل و تمرين زياد ميشه ياد گرفت

من خودم رياضي و فيزيك از كتاب كمك درسي شروع كردم درس نامه هاشونو يك نگاهي ميكنم ياد كه گرفتم ياداوري كه شد برام ميرم سراغ تستا بعدم تحليلشون ميكنم اينطوري خيلي سريعتر ياد ميگيرم تا خوندن كتاب درسي ها

فرمولاشم خصوصا در خصوص فيزيك سريعتر تو ذهنم حك ميشه چون با تمرين زياد و استفاده زياد تقريبا ملكه ذهن ات ميشه

البته يسري تست هم ميزارم براي بعدا كه از خودم ازمون بگيرم

بعدا هم دوباره برميگردم تستارو دوباره ميزنم يجورايي مرور ميشه

من راستش راهنماي خوبي نيستم 😁 من ده سال پيش كنكور دادم فوق ليسانس هم دارم ولي متاسفانه بخاطر ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماست از کار پیدا کردن با فوق لیسانس خودم نا لمید شدم میخوام دوباره کنکور بدم 

آخه کتابای درسی به تنهایی کافی نیست مثلا ریاضی ، فیزیک، عربی ،زبان،.. اینایی که قواعد دارن توضیح میخواد که تو کتابا کامل نیست

بعدش من کمک درسی نمی دونم چی بخونم

یا تستارو نمی دونم چه کتابی بخرم 

بعد یه مشکلی هم که دارم تو تست زدن وقت کم میارم

خواهش عزیزم موفق باشی جینسینگ یخورده گرونه،فکر کنم گرمی هزار تومن ولی ارزششو داره

راستي عزيز يك سوال ديگه 

مقدار مشخصي و بايد در طول روز مصرف كرد ؟ 

مثلا مصرف زيادش مشكل ساز ميشه؟ 

عوارض كه نداره؟ 

چون گفتين گرمي ميفروشن يك لحظه سوال شد برام كه چقدر در طول روز مصرف كنم خوبه؟

راستي عزيز يك سوال ديگه  مقدار مشخصي و بايد در طول روز مصرف كرد ؟  مثلا مصرف زيادش مشكل ...

عزیزم من چون لاغرم پودر حکیم تهرانی رو که جینسینگ داره درست کردم و مصرف میکنم

شما واسه افزایش انرژی از عطار سوال کن

گرونه و گرمی فروخته میشه چون وارداتی هست و کمیابه