2777
2789
عنوان

سفیدا خوشبحالتون 🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 218 پست
دوست عزیز معنی بور میدونی شما؟ بور ینی پوست سفید و موی بلوند کدوم اینا بور هستن؟ ما راجب چشم رنگی ح ...

شما بیناییت مشکل داره عزیز به چشم پزشک مراجعه کن اینایی که گفتی اسمشونو شنیدی فقط هیچ عکسی ازشون ندیدی انگار ایرنا شایک و بروک شیلدز سبزن😂😂باشه همون که تو میگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماچ بهت

از این به بعد بهت پیام میدم چون هستییی😁

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

تو به اینا میگی سبزه 😐بیشتر اینایی که اسم بردی بور و چشم رنگی و بشدت زیبان مونیا بلوچی سبزست؟؟؟اکثر ...

الان هانده ارچل بوره یا ادریانا لیما برزیلی رنگین پوست یا اشواریا رای هندی الان چون چشم رنگی هستن بعضیاشون شدن بور؟😅😅🤣🤣

خواهر منم پوستش سبزه تنده ولی چشم عسلی چ ربطی داره

از این به بعد بهت پیام میدم چون هستییی😁

حتما بده

خوشحال میشم عزیزم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بعدم ایرانا شایک، ادریانا لیما ،اشواریا رای، ریحانا ،هانده ارچل مونیکا، بروک شیلدز ،سوفیا لورن اینا ...

عزیزم ایرینا شایک و هانده و مونیکا مثل برف سفیدن! صرفا افتاب گرفتن که الان رنگ پوستشون برنز و نارنجیه

برنز خیلی فرق میکنه با سبزه

ایشواریا و هندی ها هم که کلاه سیاهن اصن سبزه حساب نمیشن

اینارو نگفتم که بگم سبزه بده هاااا

کیفیت پوست مهمه نه رنگش و صد البته اجزای صورت

والا حرف حققق😶🤭😁ولی سفیدی شفافی صافی بخش مهمی از زیبایی

گفتم من خودم پوستم عالیه جوری که بقیه گفتن افتاب مهتاب ندیدی و مهم چهره زیبا باشه هرجا میرم میگن واقعا زیبای و نگاهم می کنن بهم میگن چه خوشکله اما سفید دیدم زیبا سفید هم دیدم نه سبز دیدم معمولی سیز دیدم زیبا من اصلا سبز نیستم حرفم این مهم ترکیب یکی بنده خدای بود فک می کرد چون سفید بلوند زیباست یه چندبار باگوشهای خودش شنید پسرا گفتن چقد زشت و خوششون از دوست دختر اومد که سبز بود. پس هرگردی کردو نیست خر هم سفید ملکست?

باباااا چیزشررر نگین دیگه اه نسل این تاپیکای تو کف پوست سفید بودن تموم نشده لطفا تفکرات سم خودتون رو تو سرتون نگه دارین با تاپیک زدن ممکنه ادمای سبزه که نوجوون یا کم سن باشن نسبت بع خودشون حس بدی پیدا کنن

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘