2777
2789

دیوونه م کرده بخدا.هرچیزی بخوادبگه ده بارتکرارمیکنه باخودش حرف میزنه بدون درزدن یهومث چی میادتواین مهم نیس کاش دررو آروم بازمیکرد همچین شلاقی ومحکم بازمیکنه ادم خواب باشه بیدارمیشه.

الانم باشوهرم صبحونه میخوردیم دوتایی شوخی کردیم بهش گفتم خاک توسرت بعددوتایی خندیدیم اومده میزنه زیرپام دختراول صبحی این چیزانگو.

من بااین چیکارکنم؟واقعا نمیتونم بودن مادرشوهرروتحمل کنم.خیلی رومخه.

توروخداکمک کنین.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری بخوام بکنم دخالت میکنه مثلا غذابپزم بالاسرم تکون نمیخوره ب شوهرمم گفتم میگه اون خونه خودشه دلش میخوا😔😔

خسته م کرده.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
توعقدین؟

عقدهستیم اما ب دلایلی مجبورم کنارایناهاباشم.

برو از اونجا زهر مارت میکنه زندگی رو

شوهرم اجازه نمیده😭

من یه سوال ذهنمو درگیر کرده

تو نینی سایت اونایی که با خانواده شوهر تو یه ساختمونن چرا دراشونو قفل نمیکنن؟؟!!(حالا البته اکثر خونه ها دراشون آپارتمانی و ضد سرقت هست بماند)

من یه لحظه فکر میکنم مادر شوهرم درو باز کنه بیاد دیوونه میشم

یه بمب بنداز تو اون خونه بره هوا

کاش میشدبخداهمینکارم میکردم بین هشت تاآدم فقط برادرشوهره خوبه

چقد رو عصابن حریم خصوصی نمیذارن ما یه مدت طبقه بالاشون بودیم لخت بودیم خواهر شوهرم اومد تو اتاق

اینام همینطورین دیوونه م کردن اصلا تربیت وشعورندارن