2777
2789
عنوان

لنز مشکی

5559 بازدید | 26 پست

سلام،،کسی تا حالا لنز همرنگ چشماش گذاشته؟یک دوستی دارم میگه لنز همرنگ چشم باعث میشه چشم نافذتر وبزاق تر و درشت تر بنظر برسه،،من تاحالا لنز استفاده نکردم،،خانومایی ک استفاده کردن لطفا بهم بگيد درسته حرفش؟لنز مشکی روی چشم قهوه ای تیره مایل به مشکی تغییری میده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی لنز ها قطرشون بیشتره اونا چشم رو درشت تر نشون میدن

با لنز رنگ چشم شفاف تر و گیراتر به نظر میاد

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من شب عروسیم لنز مشکی گذاشتم چشمام برق میزد و درشت شده بود خلاصه خیلی قیافم عوض شد  بقیه لنز ه ...

وای چ خوب، چشم خودتون چه رنگيه؟دیامترش چندبود؟من یکی دیدم 14 هست دیامترش

بعضی لنز ها قطرشون بیشتره اونا چشم رو درشت تر نشون میدن با لنز رنگ چشم شفاف تر و گیراتر به نظر میاد

پس ینی صحبتش درسته؟لنز مشکی با دیامتر 14 دیدم،،چشم رو درشت میکنع؟

اهااا

من فک کردم میگی بعد از استفاده رو مردمک تاثیر میزاره

وای اثرات بی خوابیامه😑

اره اره واقعا تاثیر داره

اما خب چ فایده چشمای خودت ک نیست

من آریایی ام👑جای کوروش در قلبم،همانگونه که خونش در رگهایم است❤
وای چ خوب، چشم خودتون چه رنگيه؟دیامترش چندبود؟من یکی دیدم 14 هست دیامترش

قهوه ای ودورش یه هاله سبز 

واسه ۷ ساله پیش بود یادم نیست

یادش بخیر اون موقع ۳۰ تومن خریدم الان ببین چقد شده باشه

پس ینی صحبتش درسته؟لنز مشکی با دیامتر 14 دیدم،،چشم رو درشت میکنع؟

بله درسته

نه دیامتر 14 اندازه چشم هست دیامتر 14.2 و 14.3 استانداره اکثر لنزاست که باز بزرگنمایی نداره آنچنان

14.5 بزرگنمایی داره کاملا

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"