2777
2789
من خیلی پودر وقرص چاقی استفاده کردم ولی تامیخوردم خوب بود ول میکردم همون آش وهمون کاسه ولی یه سال ون ...

سلام گلم، یعنی میگی قرص فرشته بازگشت نداره و خوب جواب داده برات؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم هم بدمزس هم احساس کردم تاثیری نداره دو روز خوردم ولش کردم

اخه هیچ مزه ای نداره که .انگار ارد رو ریختی تو آب

ولی بچه ها من همش نگرانم میگم نکنه به اسم گیاهی داروها و مواد شیمیایی قاطی اینا میکنن ،آخه خیلی بد شنیدم در مورد دارو های چاقی و لاغری 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

فرشته شديد اشتها مياره 

من خيلي كم غذا و بد غذام 

شبا دير ميخواييدم ولي صبح از گرسنگي بيدار ميشدم 

پنج وعده غذا ميخوردم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سلام گلم، یعنی میگی قرص فرشته بازگشت نداره و خوب جواب داده برات؟

ببین من فت فست رو به تنهایی استفاده کرده بودم ولی تا تموم میشد برمیگشت اما قرص فرشته رو استفاده نکرده بودم حالا نمیدونم این دوتا پشت هم جواب دادیا تاثیر فرشته بود نمیدونم ولی من به آرزوم رسیدم و۱۰کیلو چاث شدم

امضا ندارم انگشت میزنم☝
درضمن قرصی ک پسرخالم میخورد یکیشون سیپروهپتادین بود ک داروخونه ها راحت و‌ارزون میدن این بلا هم سرش ...

داخل شربت راسیپ کودکان هم سیپرو داره که😞

من ب بچه م یه ماه دادم 😪😪😪😪

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
 اخه هیچ مزه ای نداره که .انگار ارد رو ریختی تو آب ولی بچه ها من همش نگرانم میگم نکنه به اسم ...

گلم این پودرا و داروها همشون سیپروهتادین و کورتون دارن.

ک ب شدت جفتشون عوارض دارن. 

واقعا هرجوری هم فکرکنیم هرچیزی که یهویی آدمو خیلی چاق یا لاغر کنه حتما یه جاش میلنگه.

?i am a woman. Whats your superpower

هیچی سلامتی نمیشه.

شماها مشکلتون اینه که میخواین یهویی معجزه بشه و ده کیلو چاق بشید..!

ولی ب جای این اگر بدنسازی برید یا کلا ورزش کنید و برنامه تمرینی و غذاییه خوب از مربی خوب بگیرید،

بهترین نتیجه رو میگیرید.

زمان میبره.. ولی عوضش خوش هیکل میشید. ورزشکاری و رو فرم. بدونِ شکم پهلو

واقعا دلسوزانه گفتم

?i am a woman. Whats your superpower
اینا چیه میخورین چاق شین؟ بابا غذا بیشتر بخورن‌چیزای چاق کننده بخورین پسرخاله من از همین چیزا خورد ...

عزیزم پسرخاله تون چی میخورد چند وقت و از کجا فهمید ک لگنش اسیب دیده علایمش چی بود

و خدایی ک در این نزدیکی ست....
منم امشب از عطاری صبا گرفتم تقریبا همون فلکه میشه، نزدیکای صف تاکسی جاده نور ۳۰ تومن، ولی قرص گچیه ۸ ...

عزیزممم نخور قرص فرشته 

دوستم خورد خیلی چاق شد در عرض یک ماه ،خیلی شکم اورد

صورتش ولی خیلی خوب شد پر شد،ولی به محض اینکه ولش کرد به همون اولیه برگشتتتتتتت 

موقتی بووووود