عزیزم فکر کنم شما از امل باشی همشهری ... میشه راهنمایی کنید؟ من تازه میخوام شروع کنم به مصرفش شما م ...
املي؟
از فلكه ك به سمت بازار عراقي راه داره دقيقا ي چند متر بري جلو سمت چپ ي عطاري داره از اون گرفتم
٣٠تومن
كپسوله
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منم امشب از عطاری صبا گرفتم تقریبا همون فلکه میشه، نزدیکای صف تاکسی جاده نور ۳۰ تومن، ولی قرص گچیه ۸ ...
نه ايني ك من خوردم كپسولي بود
٨٠تا توش بود
توی یک ماه کم نمیکنی، به مرور کم میکنی توی بروشورش نوشته عرق ینجه باهاش خورده بشه ثابت میمونه
فعلا ك كم نكردم نميدونم
تو اوني ك من خوردم نوشته بود بعد قطعش يك ماه مخمر ابجو بخوريد
من خیلی پودر وقرص چاقی استفاده کردم ولی تامیخوردم خوب بود ول میکردم همون آش وهمون کاسه ولی یه سال ونیم پیش اول یه بسته قرص فت فست گرفتم اونکه تموم شد یه بسته هم قرص فرشته گرفتم که نصفه خوردم ولی همون شد ۱۰کیلو چاق شدم یک سار وخورده ای هست همون وزن موندم حتی ماه رمضون که روزه میگرفتم برنگشت