2777
2789
اینا چیه میخورین چاق شین؟ بابا غذا بیشتر بخورن‌چیزای چاق کننده بخورین پسرخاله من از همین چیزا خورد ...

خوب مشکل اینجاست کسی که لاغره اشتها نداره و نمیتونه غذا بخوره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکر کنم شما از امل باشی همشهری ... میشه راهنمایی کنید؟ من تازه میخوام شروع کنم به مصرفش شما م ...

املي؟

از فلكه ك به سمت بازار عراقي راه داره دقيقا ي چند متر بري جلو سمت چپ ي عطاري داره از اون گرفتم 

٣٠تومن 

كپسوله

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
تو چند کیلویی قدت چنده

من برای خودم نمیخوام شوهرم خیلی لاغره .البته نزدیک ۱ ماهه پودر رویال میخوره تاثیرش خیلی عالی بوده 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
 چند کیلو چاق شدی؟تو چه مدت؟

من خودم ٧٠بودم 

مربض شدم اومدم رو ٥٨

ي سال خودمو كشتم خوب نشدم 

اينو خوردم از ٥٨شدم ٦٧ولش كردم 

دو كيلو كم شد همون هفته اول  

بعدش الان يك ماه و خورديه ثابتم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
 خوب مشکل اینجاست کسی که لاغره اشتها نداره و نمیتونه غذا بخوره

لاغر بودن بهتر از معلول بودن یا بیماری داشتنه

اوکی اینجا فقط همه میخان چاق شن ب هرقیمتی

بای عزیزان هر قرصی ک بهتون دادن بخورین نوش جان

املي؟ از فلكه ك به سمت بازار عراقي راه داره دقيقا ي چند متر بري جلو سمت چپ ي عطاري داره از اون گرفت ...

منم امشب از عطاری صبا گرفتم تقریبا همون فلکه میشه، نزدیکای صف تاکسی جاده نور ۳۰ تومن، ولی قرص گچیه ۸۰تاعه

منم امشب از عطاری صبا گرفتم تقریبا همون فلکه میشه، نزدیکای صف تاکسی جاده نور ۳۰ تومن، ولی قرص گچیه ۸ ...

نه ايني ك من خوردم كپسولي بود 

٨٠تا توش بود

من خودم ٧٠بودم  مربض شدم اومدم رو ٥٨ ي سال خودمو كشتم خوب نشدم  اينو خوردم از ٥٨شدم ٦٧و ...

توی یک ماه کم نمیکنی، به مرور کم میکنی توی بروشورش نوشته عرق ینجه باهاش خورده بشه ثابت میمونه

توی یک ماه کم نمیکنی، به مرور کم میکنی توی بروشورش نوشته عرق ینجه باهاش خورده بشه ثابت میمونه

فعلا ك كم نكردم نميدونم

تو اوني ك من خوردم نوشته بود بعد قطعش يك ماه مخمر ابجو بخوريد

واقعا؟ من پودر رویالم خریدم ولی نخوردمش😂

چرا نخوردی؟شوهر من از صبح تا شب هیچ وقت گرسنه نبود به زور یه وعده میخورد اونم  اندازه یه بچه .الان خدا رو شکر خیلی خوب شده اشتهاش تقریبا ۶ کیلو چاق شده

من خیلی پودر وقرص چاقی استفاده کردم ولی تامیخوردم خوب بود ول میکردم همون آش وهمون کاسه ولی یه سال ونیم پیش اول یه بسته قرص فت فست گرفتم  اونکه تموم شد یه بسته هم قرص فرشته گرفتم که نصفه خوردم ولی همون شد ۱۰کیلو چاق شدم یک سار وخورده ای هست همون وزن موندم حتی ماه رمضون که روزه میگرفتم برنگشت

امضا ندارم انگشت میزنم☝
فعلا ك كم نكردم نميدونم تو اوني ك من خوردم نوشته بود بعد قطعش يك ماه مخمر ابجو بخوريد

حالا خوردی؟ برا منم نوشته، ولی گفته همراه با این قرص عرق ینجه مصرف بشه و قرص تدریجی قطع بشه