2777
2789
عنوان

سردی طبع بابت تنظیم نبودن هورمونای بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 24 پست
تغییرات هرمونی نشانه داره مثلا رو کتف و سینه جوش دربیاد یا موهای زاید داشته باشی یا اضافه وزن زیاد د ...

خب جوش ندارم اما موی زاید و اضافه وزن و لک بعد بارداری چرا دارم😣

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
خب جوش ندارم اما موی زاید و اضافه وزن و لک بعد بارداری چرا دارم😣

پس تغییرات هرمونی داری ، یه سوال خصوصی البته مجبورم بپرسم شرمنده ، آیا در روابط زناشویی به خوبی به ارگاسم میرسی ؟! 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تغییرات هرمونی داری ، یه سوال خصوصی البته مجبورم بپرسم شرمنده ، آیا در روابط زناشویی به خوبی به ا ...

از راه دخول نه😶

از راه دخول نه😶

اشکال نداره ، بعضی ها مدل ارضا شون بیرونی مثل خودم ، ولی مهم نیست مهم اینه که عمیقا از ته دلت ارضا بشی و به تعداد زیاد ، گاهی خانم ها سالی چند بار میشن ، من خودم بعد ازدواج چون خوب به ارگاسم می رسیدم تنظیمات هرمونیم بهتر شد ، برای تنظیم هرمونی میتونی از قرص های well women هم استفاده کنی ، نمک دریایی هم استفاده کن تا منیزیوم بدنت تامین بشه ، تو نت سرچ کن موادی که برای بهبود عملکرد غدد فوق کلیوی هست استفاده کن ، چون این غدد خیلی مهم هستن برای تنظیم های هرمونی و سودای خون مخصوصا که شما گروه خونیت a هست 

اشکال نداره ، بعضی ها مدل ارضا شون بیرونی مثل خودم ، ولی مهم نیست مهم اینه که عمیقا از ته دلت ارضا ب ...

خیلی خیلی سپاسگذارم ازت امیدوارم همیشه هر جا خدا یارت باشه

خیلی خیلی سپاسگذارم ازت امیدوارم همیشه هر جا خدا یارت باشه

البته منم هفته ای یک بار بیشتر تمایل ندارم فقط دلم پیش همسرمه نمیخوام تحت فشار و سرکوبی بذارمش

ولی خیلی چیزایی که گفتید برام مفید بود نشنیده بودم جدی

من سال هاست دارم به ارتباط بین گروه خونی و ماه تولد و طب سنتی کار میکنم ، نمیدونم طی تجربیات دیگه دس ...

سلام مامانیک عزیزخوبی میگم بمن میتونی کمک کنی حال جسمیم اصلاخوب نیست طب سنتی گفت مزاج صفراوی ولی بشدت غلبه سودادارم من دمنوش های اماده نمیتونم بخورم میتونیدکمکم کنیدممنون 🤗🤗🤗🤗

سلام مامانیک عزیزخوبی میگم بمن میتونی کمک کنی حال جسمیم اصلاخوب نیست طب سنتی گفت مزاج صفراوی ولی بشد ...

عزیزم تو تاپیک های خودم سوالت جزیی تر مطرح کن در خدمتم هر کاری ازم بربیاد