2777
2789

سلام تو تایپیک دوستمون به سرد مزاجی و عدم میل جنسی اکثر خانوما اشاره شد میخواستم بپرسم بهم ریختگی نظم هورمونای جنسی ممکنه رو میل جنسی اثر عکس بذاره؟

دوستان اگه تجربه یا آگاهی در مورد این موضوع دارید کمک کنید

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحثش مفصله، اطلاعتمم خیلی زیاده تو این مورد ،فقط الان خیلی خوابم میاد توان تایپ ندارم ،فردا یا ...

سلام عزیزم اگه وقت کردی کمی اطلاعات بده بهم گفتی یادآوری کنمت...شرمنده میکنیم

گروه خونیم A+ ماه تولدم مرداد ماه

سردی رحمت بخاطر طبع سردت هست یعنی غلبه سودا داری  ، باید چیزای گرم بخوری ، گیلاس و میوه های با طبع گرم و تر برات خوبه ، رازیانه دمنوش کن بخور ، اگه تونستی دوغ شتر اصل بخور ، الان فصل انجیر هست انجیر بخور یا اگه نبود انجیر خشک بخور عزیزم ، زعفران هم تو غذا یا چایی برات خوبه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
سردی رحمت بخاطر طبع سردت هست یعنی غلبه سودا داری  ، باید چیزای گرم بخوری ، گیلاس و میوه های با ...

خیلی ماهی ....من دارچین دم میکنم میخورم تازگیا...قبلا هم یدوره از عطاری گرمیجات میگرفتم بخورم اما توفیری نکرد...میگم برم دکتر یه آز هورمون بنویسه شاید هورمونام منظم نیست هرچند پریودم منظمه

سردی رحمت بخاطر طبع سردت هست یعنی غلبه سودا داری  ، باید چیزای گرم بخوری ، گیلاس و میوه های با ...

چطوری ازگروه خونی متوجه طبع میشی؟

خیلی ماهی ....من دارچین دم میکنم میخورم تازگیا...قبلا هم یدوره از عطاری گرمیجات میگرفتم بخورم اما تو ...

تغییرات هرمونی نشانه داره مثلا رو کتف و سینه جوش دربیاد یا موهای زاید داشته باشی یا اضافه وزن زیاد داشته باشی یا لک های بد رو صورتت بیرون بزنه 

چطوری ازگروه خونی متوجه طبع میشی؟

من سال هاست دارم به ارتباط بین گروه خونی و ماه تولد و طب سنتی کار میکنم ، نمیدونم طی تجربیات دیگه دستم اومده