2777
2789

دوستان چند ساله میخوام طلا بخرم

آنقدر دست دست کردم شد گرمی 14😭😭

خیلی ضرر کردم زمانی که 2/500 بود 30 تومن داشتم میتونستم راحت بخرم ..

سخت پسندم چون تنها پول پس اندازمه میترسیدم سرم کلاه بره چون نمیخواستم کسی بفهمه

یه بار میگفتم برم لباس و وسیله بخرم استفاده کنم

یه بار میگفتم برم خرج قیافم کنم

ولی همین دو تام نمیکنم حالا حالا ها چون باید آنقدر بگردم و ببینم تا یکاری شروع کنم یا وسیله ای بخرم

فکر میکنم بهترین گزینه خرید طلا نه؟

حالا نمیدونم یه چیز سنگین بردارم یا تیکه تیکه بخرم مثلا دو گرم دو گرم

چون دوست دارم استفاده کنم میگم از یه سرویس مثلا گردنبند بخرم . پول جمع کردم مثلا گوشوارش بخرم همینطور تیکه تیکه بشه سرویس کامل

پولم نگه داشتم نه لباس و وسیله خریدم نه طلا کاش لباس میخریدم اونم سود میکردم ولی پول همون مبلغ مونده 😭😭😭😭

کمکم کنید احتمالا این چند روز برم بخرم ولی تنهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدودا ۶ ۷ گرم دستتو میگیره یه گوشواره سبک بردار در حد یک گرم که استفاده کنی بقیشو یه چیز دیگه بگیر ب ...

۶ گرم هم طلا دارم . اونم میخوام عوضش کنم قدیمیه

با ۱۰۰ پول . مثلا سرویس ونکلیف گردنبندش میدن؟؟

مدلش نیدیدی بزن گوگل ببین . قشنکه

هر وقت بخری سوده تو ایران ناراحت نشو از چیزی سرزمین عجایبیم ب نظرم دستبند بخر هم استفاده کن هم سرمای ...

دستنبد چه مدلی؟ دستنبد لاو یا میخی کارتیر دیدی؟ اونم دوست دارم

دستنبد چه مدلی؟ دستنبد لاو یا میخی کارتیر دیدی؟ اونم دوست دارم

هر چی ک به دلت میشینه

دنبال مد نباش

ببین چی به چشمت میاد

من از این النگوهایی خریدم با انگشتر ست

خیلی نازه

البته پارسال

طلایی که برای پس اندازه آنقدر وسواس به خرج نده اون طوریکه گفتم بگیر یه گوشواره سبک برای استفاده بقیش ...

میترسم یه وقت نیاز به پول پیدا کنم خدای نکرده

سر همین میگم تیکه تیکه بخرم

اگر نیازم نشه میتونم سرویس بخرم

البته تیکه تیکه شو نه یک جا.موندم☹️😢

۶ گرم هم طلا دارم . اونم میخوام عوضش کنم قدیمیهبا ۱۰۰ پول . مثلا سرویس ونکلیف گردنبندش میدن؟؟مدلش نی ...

من وقتی طلا 11 تومن بود پرسیدم بدون دستبند یعنی فقط گوشواره و گردنبندش نزدیک 90 تومن میشد

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

هر چی ک به دلت میشینه دنبال مد نباش ببین چی به چشمت میاد من از این النگوهایی خریدم با انگشتر ستخیلی ...

النگو خوشم نمیاد

بین سرویس و دستنبد موندم

چون کنار ساعت دستبند ندارم خیلی دوست دارم بندازم

سکه و این چیزا خوشم نمیاد با دست دوم