fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 عنوان سردی طبع بابت تنظیم نبودن هورمونای بدن 839 بازدید | 24 پست سلام تو تایپیک دوستمون به سرد مزاجی و عدم میل جنسی اکثر خانوما اشاره شد میخواستم بپرسم بهم ریختگی نظم هورمونای جنسی ممکنه رو میل جنسی اثر عکس بذاره؟دوستان اگه تجربه یا آگاهی در مورد این موضوع دارید کمک کنید دل من هرچه غلط بود فراوان کردی... 1397/05/11 | 23:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانیک عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 31417 عزیزم بحثش مفصله، اطلاعتمم خیلی زیاده تو این مورد ،فقط الان خیلی خوابم میاد توان تایپ ندارم ،فردا یادم بنداز برات مفصل بگم ☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 عزیزم بحثش مفصله، اطلاعتمم خیلی زیاده تو این مورد ،فقط الان خیلی خوابم میاد توان تایپ ندارم ،فردا یا ... عزیزمی😍 دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 عزیزم بحثش مفصله، اطلاعتمم خیلی زیاده تو این مورد ،فقط الان خیلی خوابم میاد توان تایپ ندارم ،فردا یا ... سلام عزیزم اگه وقت کردی کمی اطلاعات بده بهم گفتی یادآوری کنمت...شرمنده میکنیم دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
مامانیک عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 31417 سلام عزیزم اگه وقت کردی کمی اطلاعات بده بهم گفتی یادآوری کنمت...شرمنده میکنیم سلام عزیزم هستی ؟! چند تا سوال باید ازت بپرسم ☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 سلام عزیزم هستی ؟! چند تا سوال باید ازت بپرسم بفرما عزیزم دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
مامانیک عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 31417 بفرما عزیزم گروه خونیتون و ماه تولد خودتو بی زحمت بهم بگو ☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 گروه خونیتون و ماه تولد خودتو بی زحمت بهم بگو گروه خونیم A+ماه تولدم مرداد ماه دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
مامانیک عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 31417 گروه خونیم A+ ماه تولدم مرداد ماه سردی رحمت بخاطر طبع سردت هست یعنی غلبه سودا داری ، باید چیزای گرم بخوری ، گیلاس و میوه های با طبع گرم و تر برات خوبه ، رازیانه دمنوش کن بخور ، اگه تونستی دوغ شتر اصل بخور ، الان فصل انجیر هست انجیر بخور یا اگه نبود انجیر خشک بخور عزیزم ، زعفران هم تو غذا یا چایی برات خوبه ☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 سردی رحمت بخاطر طبع سردت هست یعنی غلبه سودا داری ، باید چیزای گرم بخوری ، گیلاس و میوه های با ... خیلی ماهی ....من دارچین دم میکنم میخورم تازگیا...قبلا هم یدوره از عطاری گرمیجات میگرفتم بخورم اما توفیری نکرد...میگم برم دکتر یه آز هورمون بنویسه شاید هورمونام منظم نیست هرچند پریودم منظمه دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
fafagol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 966 سردی رحمت بخاطر طبع سردت هست یعنی غلبه سودا داری ، باید چیزای گرم بخوری ، گیلاس و میوه های با ... چطوری ازگروه خونی متوجه طبع میشی؟ دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
مامانیک عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 31417 خیلی ماهی ....من دارچین دم میکنم میخورم تازگیا...قبلا هم یدوره از عطاری گرمیجات میگرفتم بخورم اما تو ... تغییرات هرمونی نشانه داره مثلا رو کتف و سینه جوش دربیاد یا موهای زاید داشته باشی یا اضافه وزن زیاد داشته باشی یا لک های بد رو صورتت بیرون بزنه ☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
مامانیک عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 31417 چطوری ازگروه خونی متوجه طبع میشی؟ من سال هاست دارم به ارتباط بین گروه خونی و ماه تولد و طب سنتی کار میکنم ، نمیدونم طی تجربیات دیگه دستم اومده ☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️