2777
2789

اهنگ جدیدخراطهاخداحافظ عشقم😭😭😭😭خیلیییی عالیه الان دارم گوش میدم اگ نشنیدین حتمایه بارامتحان کنین من دوس دارم😍😍

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ولی فقط این آهنگش قشنگه بنظرما مابقیش چرته😁

هر کس سلیقه ای داره

اهنگ قسمش هم خوبه

بقیشو فرصت نکردم گوش کنم

خودش هم ادم خوب و موجهی هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

وقتی میای صدای پات از هایده

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!
اهنگ جدیدخراطهاخداحافظ عشقم😭😭😭😭خیلیییی عالیه الان دارم گوش میدم اگ نشنیدین حتمایه بارامتحان کنین ...

مگه خراط ها بازم میخونه 

آخرین آهنگی ک ازش شنیدم تیغ بوده سری دومش 😆😆

چقدرم مسخره بود اون موقع بچه مدرسه ای بودم😂

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

البته بازم هستا

دوست دارم

تو رو دوست دارم

صدایه عشق

همش از بابک جهانبخش😍😍😍😍😍😍😍

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مگه خراط ها بازم میخونه  آخرین آهنگی ک ازش شنیدم تیغ بوده سری دومش 😆😆 چقدرم مسخره بود اون م ...

اره تازگی یکیش خونده خیلی خوبه من کل اهنگ هاش ودوسدارم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
هر کس سلیقه ای داره اهنگ قسمش هم خوبه بقیشو فرصت نکردم گوش کنم خودش هم ادم خوب و موجهی هست

خودشو دیگه نمیدونم ولله شمام از کجا فهمیدی ک آدم خوبیه تعجبه برام ولله الان آدم با یکی چندسال زیر ی سقف زندگی میکنه بخوبی نمیشناستش حالا شما از دور چجور تشخیص دادی ک خوب و موجهه رو نمیدونم

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
مگه خراط ها بازم میخونه  آخرین آهنگی ک ازش شنیدم تیغ بوده سری دومش 😆😆 چقدرم مسخره بود اون م ...

دهه هشتاد اهنگای خوبی میخوند ده نود یکم خوب نیستن البته باید شکست عشقی بخوری تا بفهمی چه سوزی داره اهنگاش