2777
2789
خودشو دیگه نمیدونم ولله شمام از کجا فهمیدی ک آدم خوبیه تعجبه برام ولله الان آدم با یکی چندسال زیر ی ...

بیخیال نظرمو گفتم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اره تازگی یکیش خونده خیلی خوبه من کل اهنگ هاش ودوسدارم

وااااای اون موقع ها ی آهنگی داشت من گذاشته بودم زنگخوره گوشیم ی رفیق داشتم ک میخواستم از شرش خلاص شم نمیشد کنه بود وقتی از مدرسه میومدم زنگ میزد بم حالمو بد کرد از اون آهنگه الانم جایی بشنوم یاد خاطرات بدم میفتم

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو دگه زن نمخوام . از ابوالفضل اسماعییلی 😂

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
آهنگ ماه عسل مسیح و آرش    

😭😭😭

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

پشیمونم تو رو خواستن پشیمونم شدم خامت😖😖😖، از یه زنه نمیدونم کیه خواننده ش ،یهو به ذهنم رسید ....یا آهنگ ستمگر از چاوشی ،برو ای یار که ترک تو ستمگر کردم ،حیف از آن عمر که در .......

Merynaz73سابقم کاربریم ترکیده 😬😬😬

اهنگ ای وای بابک جهانبخش.راستی شوهرم تو جاده اس بعد از 15 روز داره میاد میشه واسه سلامت رسیدنش یه صلوات بفرستید ممنونم

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

عجب جایی به داد من رسیدی تا من دنیارو زیباتر ببینم 

تا من اونقدر بخوام زنده بمونم باهات رویامُ تا اخر ببینم.....❤

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

اهنگ خوشگل عاشق فدیدون اسرایی 😢😢😢تو نم نم بارون شب تو ماشین ک بهش زنگ میزدم پیشوازش بود 😭😭😭😭میدونم اگه باهاش ازدواج میکردم از الانم نا موفق بودم ولی هنوزم ک هنوزه دوسش دارم ..حال و هوتی اون روزا رو خییییلی دوس دارم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
فرستادم ایشاا... بسلامتی بیاد بغلت

فدات بشم ممنون ازت

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........