2777
2789
عنوان

به نظرتون ابروم رفته

128 بازدید | 19 پست

داداشم سر اینکه قبول نکردم خانومشو با خودم ببرم این ور اون ور کتکم زد چشمم کبودشد سه روز نرفتم سرکار الکی گفتم تصادف کردم برگه استراحت پزشکمم بردم رئیسمون قبول نکرد (بااینکه حقمه که در ماه ۳روز میتونم استراحت پزشکی برم) بعد رفتم اعتراض کردم رئیسمونم ابرومو برده تو شهر حتی کارو به حراست کشونده که این تصادف نکرده دروغ گفته اوناهم رفتن تحقیق فعمیدن دروغ گفتم داداشم کتکم زده ..حالم خیلی بده خیلی الان حتما فک میکنن داداشم منو با کسی گرفته که کتک زده 

چقد شیر تو شیر شد😐

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت گوه خورد 

رئیستون هم بیشتر از داداشت گوه خورد 

هرکسی هم میخواد فکری کنه بیشتر از داداشت و رئیست گوه خورد 

اینو بدون اون پا پتی یه لاقبا رئیس نیست فقط پولداره و با رانت اون جایگاه رو گرفته

اون کفش پاک کن تو باید باشه 

با زبونش کف کفشات رو لیس بزنه 

دوباره بگم که یادت نره 

داداشت گووووووووه خورد

داداشت گوه خورد رئیستون هم بیشتر از داداشت گوه خورد هرکسی هم میخواد فکری کنه بیشتر از داداشت و رئیست ...

میتونم منم آتو از رئیسمون دارم زیاد نمیدونم چی کارش کنم منم برم آتو هاشو به حراست بگم میترسم اخراجم کنن 

دادگاه . بیرون کنن بمونی که روانت بیشتر آسیب میبینه با ابن وحشیای نفهمبگرد دنبال کار جدیدکنار ادمهای ...

نمیشه جای دیگه کار نیس هیچ ارگانیم مثل اینجا حقوق و مزایاش نیس

نمیشه جای دیگه کار نیس هیچ ارگانیم مثل اینجا حقوق و مزایاش نیس

پس برو با مدیرت خصوصی صحبت کن بگو مشکل خانوادگی بوده خب نمیخواستم توی همکارا بپیچه واقعیت رو نگفتم ولی نه جرمی کردم نه گناهی پس بیخودی بزرگش نکنید حق داشتم چن روز مرخصی بگیرم