من بخاطر دوبار زایمان زودرسم باید امپول ریه بزنم اینبار ولی قندبارداری دارمو انسولین میزنم که کنترل نمیشه. امروز دکترم گفت نمیتونی امپول ریه بزنی چون قندت بالاست ممکنه باعث خفگی بچه بشه؟ کسی مثل شرایط من داشته؟؟؟ الان من باید چکار کنم؟؟ بابت اون بارداریام الانم کلی استرس دارم اگه امپولو میشد زد خیالم راحتتر میشد
من بچه دومم ۲۸ هفتگی بدنیا اومد ۱۲ روز زنده بود البته دوقلو بودن. اینجایی که ما هستیم دکتر و بیمارست ...
منم دادشم دو قلو بود یکیش سه ماهه سقط شد یعنی دکتر گفت قلب یکیشون میزنه اون یکی نه داداشم بیست و هشت هفتگی دنیا اومد دکتر گفت به بابام دل نبند اگه دختر بود میموند ولی پسر نه چون پسرا ضعیف ترن.قبول دارم دکتر و بیمارستان خیلییی مهمه توکل کن عزیزم خدا بخواد می مونه انقدر نگران نباش تو رو خدا
درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
نمیدونم بخدا چکار کنم اگه میشد امپول بزنم شاید خیالم راحتتر بود ولی الان استرسم بیشتر میشه دعا کنید ...
حتمآ عزیزم انشاالله که سر وقت زایمان کنی .کاش میشد میرفتی کرمان .فکر کنم بیمارستانهاش بهترند نزدیک هم هست بهتون البته فکر نکنم الان بشه مسافرت کنی فقط استرس نداشته باش همه چی درست میشه
نمیدونم بخدا چکار کنم اگه میشد امپول بزنم شاید خیالم راحتتر بود ولی الان استرسم بیشتر میشه دعا کنید ...
آمپول و توی بیمارستان هم می تونن بهت بزنن یعنی قبل از این که زایمان کنی .من سر دخترم کیسه آبم سوراخ شد نگه ام داشتن آمپولم و زدن پس نترس نهایت آ خر بیمارستان می زنی