من بخاطر دوبار زایمان زودرسم باید امپول ریه بزنم اینبار ولی قندبارداری دارمو انسولین میزنم که کنترل نمیشه. امروز دکترم گفت نمیتونی امپول ریه بزنی چون قندت بالاست ممکنه باعث خفگی بچه بشه؟ کسی مثل شرایط من داشته؟؟؟ الان من باید چکار کنم؟؟ بابت اون بارداریام الانم کلی استرس دارم اگه امپولو میشد زد خیالم راحتتر میشد
[QUOTE=65566191]نمیتونم عزیزم .الان فقط واسه دستشویی بلند میشم الانم مامانمو فرستادم پیش استراحت کن و استرس نداشته باش خدا بزرگه ما هم برات دعا می کنیم انشاالله به خیر و خوشی میگذره خانمم
درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
این بار یه قلو بارداری؟ دختره یا پسر؟ آخه بارداریه دوقلو کلا بارداریه پر خطریه و دوقلوها ریزت ...
اره عزیزم
ولی همون سال خواهر شوهرمو دختر عمم دوقلوهاشون سالم بدنیا اومدن. دختر عموم ۲سال پیش ۳ قلوشو سالم بدنیا اورد و من بچه هاشونو میدیدمو میخندیدم و بعدش میرفتم دور از چشم همه گریه میکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شورتم خیس شد.رفتم دکتر معاینه که کرد یه عالمه آب ریخت بیرون .بعد بهم گفت برو طبقه بالا برای زایمان گفتم می رم خونه بر می گردم گفت بند ناف بچه میاد بیرون و بچه ات نمیمونه
درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر