2777
2789
عنوان

دیابت بارداری و امپول ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 14774 بازدید | 65 پست

[QUOTE=65566191]نمیتونم عزیزم .الان فقط واسه دستشویی بلند میشم الانم مامانمو فرستادم پیش  استراحت کن و استرس نداشته باش خدا بزرگه ما هم برات دعا می کنیم انشاالله به خیر و خوشی میگذره خانمم

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
این بار یه قلو بارداری؟ دختره یا پسر؟  آخه بارداریه دوقلو کلا بارداریه پر خطریه و دوقلوها ریزت ...

اره عزیزم

ولی همون سال خواهر شوهرمو دختر عمم دوقلوهاشون سالم بدنیا اومدن. دختر عموم ۲سال پیش ۳ قلوشو سالم بدنیا اورد و من بچه هاشونو میدیدمو میخندیدم و بعدش میرفتم دور از چشم همه گریه میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=65566191]نمیتونم عزیزم .الان فقط واسه دستشویی بلند میشم الانم مامانمو فرستادم پیش  استرا ...

مرسی عزیزم

انشاالله به پاکی دل شمام که شده همه سالم زایمان کنن منم همینطور

اره عزیزم ولی همون سال خواهر شوهرمو دختر عمم دوقلوهاشون سالم بدنیا اومدن. دختر عموم ۲سال پیش ۳ قلوش ...

واقعا سخته . خودتو ناراحت نکن. ان شاالله نی نیتو سالم و سلامت بغلش میکنی . 

آمپول و توی بیمارستان هم می تونن بهت بزنن یعنی قبل از این که زایمان کنی .من سر دخترم کیسه آبم سوراخ ...

ببخشيد از كجا فهميدي سوراخ شده منم هم توهم دارم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
ببخشيد از كجا فهميدي سوراخ شده منم هم توهم دارم

شورتم خیس شد.رفتم دکتر معاینه که کرد یه عالمه آب ریخت بیرون .بعد بهم گفت برو طبقه بالا برای زایمان گفتم می رم خونه بر می گردم گفت بند ناف بچه میاد بیرون و بچه ات نمی‌مونه 

شورتم خیس شد.رفتم دکتر معاینه که کرد یه عالمه آب ریخت بیرون .بعد بهم گفت برو طبقه بالا برای زایمان گ ...

يهو خيس شد؟؟يا قبلش حس خيسي اينا داشتي

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
شورتم خیس شد.رفتم دکتر معاینه که کرد یه عالمه آب ریخت بیرون .بعد بهم گفت برو طبقه بالا برای زایمان گ ...

ببين من همش حس ميكنم ورودي واژنم خيسه

چك كه ميكنم مايع بي رنگ و با غلظت كم هست اما نميريزه لباسم خيس كنه

ببين من همش حس ميكنم ورودي واژنم خيسه چك كه ميكنم مايع بي رنگ و با غلظت كم هست اما نميريزه لباسم خي ...

باید به دکترتون بگید حتمآ حتمآ .واگر مشکوک هستید بیمارستان تست آمینو شور بدید که معلوم  بشه از کیسه آب تون هست یا نه