2777
2789
عنوان

دیابت بارداری و امپول ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 14771 بازدید | 65 پست
منکه قند اصلا نمیخورم نونم فقط سنگک ولی برنج میخورم مگه اونم نخورم دیگه

عزیزم منم دیابت بارداری دارم و روزی 100 واحد انسولین میزنم (40واحد لومیر و ۶۰ واحد نوورپید) تحت نظر دکتر غدد بودم ولی هی قندم بالاتر میرفت که رفتم پیش دکتر تغذیه و بهم گفت چطور باید غذا بخورم. الان دو ماهه که تقریبا قندم کنترله و وزن خودم دو کیلو کم شده ولی وزن بچه کم نشده.

مثلا دکتر گفت دو ساعت بعد از صبحانه 1 واحد میوه بخورم اگر دو واحد بشه یعنی مثلا یه سیب و یه گلابی با هم بخورم قندم خیلی میره بالا. یه ساعت بعدش 1 عدد ساقه طلایی. فاصله میان وعده و وعده ناهار یا شام هم باید حداقل یک ساعت باشه. قبل از خواب هم یک لیوان شیر. بشه یک لیوان و نیم قند ناشتا بالا میره. خیار خیلی خوبه قند رو پایین میاره من امتحان کردم. اصصصصصلا نباید گرسنه باشی چون گرسنگی هم قند رو بالا میبره. باید ساعت غذا خوردن رو هم رعایت کنی. 7تا 8 صبح صبحانه، 12 تا 13:30 ناهار ،8تا ۹ هم شام.

❤️❤️❤️ و من یتوکل علی الله فهو حسبه ❤️❤️❤️
عزیزم منم دیابت بارداری دارم و روزی 100 واحد انسولین میزنم (40واحد لومیر و ۶۰ واحد نوورپید) تحت نظر ...

عزیززززززم.شما خیلی واحد انسولینتون زیاده

من ۳۶تا۴۰ واحد نوروپید میزنم و ۶ واحدلومیر. قند ناشتام بالاست دکتر گفت اگه بالا بود خودت واحدشو بیشتر کن لومیر ۴تا گفته بود ۶تا کردم ولی بالاست بازم

شما خیلی رعایت میکنی عزیزم من نه ولی فک کنم نوروپیدمم باید زیاد کنم چون قندم تا ۲۰۰ میره گاهی وقتا

منم وزن اضافه نکردم

من تازه رفتم ۳۲ هفته فردا میرم سونو.استراحت مطلقم فک میکنم بچه خیلی اومده پایین ولی دیگه امپول ریه رو نزدم

شماکه استراحت مطلق نیستی؟؟؟الان اوضات چطوره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززززززم.شما خیلی واحد انسولینتون زیاده من ۳۶تا۴۰ واحد نوروپید میزنم و ۶ واحدلومیر. قند ناشتام با ...

آره عزیزم مادرم دیابت دارن برای همین منم مبتلا شدم دیگه. الان الحمدلله با رژیم و کنترل قندم فشار خونم هم خیلی بهتر شده ولی بچه هر چی بزرگتر میشه احتمال بالا رفتنش بیشتره. من هر جا میرم علاوه بر دستگاه قندم مثل پیرزنا دستگاه فشارم هم همراهمه😆 حتما حتما پیش دکتر تغذیه برو عزیزم چون خیییییلی تو کنترل قند خون تاثیر داره. منو به خاطر قند بالا میخواستن بستری کنن که دکتر غددم نذاشت و هر ساعت براش قندم رو میفرستادم. منم از 8 تا لومیر و 6 تا نوورپید قبل از هر وعده شروع کردم تا رسید به 20تا لومیر 10 شب و 20 تا 10 صبح و نوورپید هم 18 تا قبل صبحانه، 22تا قبل ناهار و 20تا قبل شام. تا دکتر تغذیه نرفتم قندم کنترل نشد برا همین تاکید میکنم حتما بری

❤️❤️❤️ و من یتوکل علی الله فهو حسبه ❤️❤️❤️
عزیززززززم.شما خیلی واحد انسولینتون زیاده من ۳۶تا۴۰ واحد نوروپید میزنم و ۶ واحدلومیر. قند ناشتام با ...

سلام گلم منم تو هفته ی ۲۷ هستم یکم قندم بالاست ولی گفتن آمپول بتا نمیتونم بزنم سرکلاژ هم هستم و استراحت مطلق.خواستم بدونم شما آمپول بتا نزدی؟

حق داری کلی زحمت کشیدی ولی آمپول بتامتازون خیلییی قند و بالا نمیبره ها یکم. بازم با دکترت مشورت کن ب ...

عزیزم شما اطلاعی داری درباره بستری شدن و امپول ریه زدن؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار