2777
2789
عنوان

دیابت بارداری و امپول ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 14771 بازدید | 65 پست
منم آزمایش دطابت بارداری دادم. یک ساعت و دو ساعت و سه ساعت بعد از خوردن یه شربت خیلی شیرین. ناشتام ص ...

یک ساعت بعد گلوگز باید کمتر از 140باشه البته رنج آزمایشگاهها هم فرق می کنه

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم الان بچم اومده پایینتر سرویکسم کوتاه شده.خیلی استرس دارم .اگه نزنم و باز زایمان زودرس داشت ...

حق داری کلی زحمت کشیدی ولی آمپول بتامتازون خیلییی قند و بالا نمیبره ها یکم. بازم با دکترت مشورت کن بعدم استرس نداشته باش نهایت آخر توی بیمارستان که بستری شدی یک شب نگه ات میدارن آمپولت و می زنن فعلا استرس نداشته باش سخته می دونم ولی خدا بزرگه

من اصلا گلوکز نخوردم فقطم بعد صبحانه رو گرفتم که اونم همیشه بالاست

فقط استرس نداشته باش بدتر قند خونو میبره بالا. با یه متخصص غدد مشورت کن شاید با یه دارویی اول بشه قندو کنترل کرد و بعدشم امپولو بشه زد. من تو بارداری اولم مشکل دیابتو نداشتم و تجربه ای ندارم ولی سر این بارداریم انگار قندم زیادی بالا رفته

حق داری کلی زحمت کشیدی ولی آمپول بتامتازون خیلییی قند و بالا نمیبره ها یکم. بازم با دکترت مشورت کن ب ...

الان تقریبا ۳ماه هستش فقط دراز کشیدم با این وجودم بچه اومد پایین خیلی سختمه نمیدونم چکار کنم دیگه

الان تقریبا ۳ماه هستش فقط دراز کشیدم با این وجودم بچه اومد پایین خیلی سختمه نمیدونم چکار کنم دیگه

خیلی سخته. ان شاالله این ماهای آخرم به خیر بگذرونی و نی نیتو به موقع به دنیا بیاری.

منکه قند اصلا نمیخورم نونم فقط سنگک ولی برنج میخورم مگه اونم نخورم دیگه

من داداشم بیست و هشت هفتگی دنیا اومد الان بیست و پنج سالشه یک کیلو سیصد و پنجاه گرم بود الان باید ببینیش ماشاالله انقدر قد بلند و خوش تیپ هست نترس خانمم خدا بخواد می مونه الانم که علم پیشرفت کرده انشاالله صحیح و سالم نی نی تو بغل می کنی

فقط استرس نداشته باش بدتر قند خونو میبره بالا. با یه متخصص غدد مشورت کن شاید با یه دارویی اول بشه قن ...

دوباره مگه برم متخصص داخلی واسه دیابتم شاید نوع انسولینمو تغییر بده یا دارو اضاف کنه

مواظب باش استرس نداشته باش با دکترت مشورت کن انشاالله که به سلامتی و دل خوش زایمان می کنی من خودم زایمان زودرس داشتم قشنگ می فهمم چی می گی تو که زحمت خودت و کشیدی بقیه اش دیگه توکل کن به خدا

من داداشم بیست و هشت هفتگی دنیا اومد الان بیست و پنج سالشه یک کیلو سیصد و پنجاه گرم بود الان باید بب ...

من بچه دومم ۲۸ هفتگی بدنیا اومد ۱۲ روز زنده بود البته دوقلو بودن. اینجایی که ما هستیم دکتر و بیمارستان درست حسابی نداره بخصوص بخش Nicu