من بخاطر دوبار زایمان زودرسم باید امپول ریه بزنم اینبار ولی قندبارداری دارمو انسولین میزنم که کنترل نمیشه. امروز دکترم گفت نمیتونی امپول ریه بزنی چون قندت بالاست ممکنه باعث خفگی بچه بشه؟ کسی مثل شرایط من داشته؟؟؟ الان من باید چکار کنم؟؟ بابت اون بارداریام الانم کلی استرس دارم اگه امپولو میشد زد خیالم راحتتر میشد
اخه عزیزم الان بچم اومده پایینتر سرویکسم کوتاه شده.خیلی استرس دارم .اگه نزنم و باز زایمان زودرس داشت ...
حق داری کلی زحمت کشیدی ولی آمپول بتامتازون خیلییی قند و بالا نمیبره ها یکم. بازم با دکترت مشورت کن بعدم استرس نداشته باش نهایت آخر توی بیمارستان که بستری شدی یک شب نگه ات میدارن آمپولت و می زنن فعلا استرس نداشته باش سخته می دونم ولی خدا بزرگه
درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من اصلا گلوکز نخوردم فقطم بعد صبحانه رو گرفتم که اونم همیشه بالاست
فقط استرس نداشته باش بدتر قند خونو میبره بالا. با یه متخصص غدد مشورت کن شاید با یه دارویی اول بشه قندو کنترل کرد و بعدشم امپولو بشه زد. من تو بارداری اولم مشکل دیابتو نداشتم و تجربه ای ندارم ولی سر این بارداریم انگار قندم زیادی بالا رفته
منکه قند اصلا نمیخورم نونم فقط سنگک ولی برنج میخورم مگه اونم نخورم دیگه
من داداشم بیست و هشت هفتگی دنیا اومد الان بیست و پنج سالشه یک کیلو سیصد و پنجاه گرم بود الان باید ببینیش ماشاالله انقدر قد بلند و خوش تیپ هست نترس خانمم خدا بخواد می مونه الانم که علم پیشرفت کرده انشاالله صحیح و سالم نی نی تو بغل می کنی
الان تقریبا ۳ماه هستش فقط دراز کشیدم با این وجودم بچه اومد پایین خیلی سختمه نمیدونم چکار کنم دیگه
مواظب باش استرس نداشته باش با دکترت مشورت کن انشاالله که به سلامتی و دل خوش زایمان می کنی من خودم زایمان زودرس داشتم قشنگ می فهمم چی می گی تو که زحمت خودت و کشیدی بقیه اش دیگه توکل کن به خدا