2777
2789
عنوان

دیابت بارداری و امپول ریه

14765 بازدید | 65 پست

سلام مامانا

من بخاطر دوبار زایمان زودرسم باید امپول ریه بزنم اینبار ولی قندبارداری دارمو انسولین میزنم که کنترل نمیشه. امروز دکترم گفت نمیتونی امپول ریه بزنی چون قندت بالاست ممکنه باعث خفگی بچه بشه؟ کسی مثل شرایط من داشته؟؟؟ الان من باید چکار کنم؟؟ بابت اون بارداریام الانم کلی استرس دارم اگه امپولو میشد زد خیالم راحتتر میشد  

قطعا نمیتونی بزنی چون آمپول بتامتازون قند رو خیلی بالا میبره و قند بالا باعث خفگی جنین میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا نمیتونی بزنی چون آمپول بتامتازون قند رو خیلی بالا میبره و قند بالا باعث خفگی جنین میشه

وای خدا پس من چکار کنم؟؟؟؟ اگه خدای نکرده دوباره زایمان زودرس بگیرم چی؟؟

سلام  هفته  چند می ؟ منم  دیابت بارداری دارم یعنی آزمایش دادم قند یک ساعت بعد از گلو کزم 151،بود قند ناشتا 80رژیم گرفتم .پیاده روی یکم مردم چون سابقه زایمان زودرس دارم نمی تونم پیاده روی زیاد بکنم امروز می رم سونو داپلر برام دعا کن  راستی دوباره قند دادم این بار یک ساعت بعد از ناهار یک  ساعت بعد صبحانه پایین اومده بود بعدم آمپول بتامتازون قند و بالا می بره درسته ولی نمی گن مادر جذب کلسیم نداره بچه ازبدنت کلسیم میگیره ولی خودت به هیچ عنوان جذب نمیکنی به نظرم استراحت کن و توکل انشاالله سر وقت نینی رو دنیا میاری برای منم دعا  کن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
سلام  هفته  چند می ؟ منم  دیابت بارداری دارم یعنی آزمایش دادم قند یک ساعت بعد از گلو ...

منم آزمایش دطابت بارداری دادم. یک ساعت و دو ساعت و سه ساعت بعد از خوردن یه شربت خیلی شیرین. ناشتام صد بود. یک ساعت بعد از خوردن شربت ۲۱۸ بود. دیابت بارداری دارم ، آره؟ بقیه ش نرمال بود 

عزیزم دکترت با توجه به شرایط تو بهترین تصمیم رو برات میگیره حتما همه جوانب رو در نظر گرفت که همچین پ ...

اخه عزیزم الان بچم اومده پایینتر سرویکسم کوتاه شده.خیلی استرس دارم .اگه نزنم و باز زایمان زودرس داشته باشم خدای نکرده چکار کنم اینبار دیگه میمیرم 

منم آزمایش دطابت بارداری دادم. یک ساعت و دو ساعت و سه ساعت بعد از خوردن یه شربت خیلی شیرین. ناشتام ص ...

من اصلا گلوکز نخوردم فقطم بعد صبحانه رو گرفتم که اونم همیشه بالاست

منم آزمایش دطابت بارداری دادم. یک ساعت و دو ساعت و سه ساعت بعد از خوردن یه شربت خیلی شیرین. ناشتام ص ...

رژیم بگیر قند و برنج و سیب زمینی و نون کمتر بخور البته من به دکتر گفتم برنج و سیب زمینی رو می تونم نخورم و لی دیگه اگه نون نخورم از گشنگی می میرم پیاده روی هم برو یکم انشاالله بیاد پایین

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر