2777
2789
عنوان

دوستان سنندجی ی لحظه لطفا

888 بازدید | 5 پست

کسی دکتر بهار قماشچی رو میشناسه ما تازه اومدیم اینجا میخوام برای ناباروری تحت نظرش باشم دوستان اگه اطلاعاتی دارین بگین چهار ساله ک منتظرم

میشه واسه سلامتی نینیم صلوات بفرستید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر معصومه ی رضایی و فریبا سیدالشهدایی از بهترین دکترای سنندج هستن و هردوشون تو مرکز ناباروری هستنو بیرون هم مطب دارن

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

سلام. من هم تعریف دکتر سیدالشهدایی و دکتر رضائی رو شنیدم، ولی همون طور که قبلا توی یه پست دیگه تون جواب دادم دکتر شاه غیبی رو هم خیلی تعریف می کنن. چندین نفر از آشنایان ما که خیلی وسواس دارن و کلی تحقیق می کنن تحت نظر ایشون بودن و تشخیصش رو خیلی قبول دارن.