منم شنیدم خوبه ولی استفاده نکردم متاسقانه من ازیه آشنانفمیده گرفتم ده روزشب وروزنداشتم همه کارکردم ولی آخرسرباشامپولیندان وسرکه سفیدوشدنه ی توشامپووکشیدن تخم شپش بادست ازلای موهاخوب شدم خیلی بدههههههه
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چاره ی تخم شپش فقط داشتن حوصله ودقت برای گشتن دونه دونه ی موهاس وکشیدن تخم هاازلابه لاشون .من ده شب شوعرم نزدیک یکساعت موهامومیگشت بادقت دستش دردنکنه بخداپاکشون کردموهاموبلنده خیلی سخت بود
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
شونه مخصوصش تو همه ی این شامپوهایی که میفروشن داره یه دونه .برقی نه همین معمولیا.منم دخترم بلند بود موهاش کوتاهم نمیزاشت بکنم.اسفند و سرکه و شامپو و همه چیو امتحان کردم فایده نداشت.مایونز خیلییییی خوبه اما دختر من نمیزاشت ۸ساعت بمونه رو سرش.دیگه بیخیال سس شدم.هر روز میبردم حموم و شونه میکردم با نرم کننده.یه کاسه اب داغ میزاشتم کنارم.هر بار که شونه رو میکشیدم به موهاش میزدم تو اب داع شونه رو و دوباره میکشیدم به موهاش.اینطوری اگه شپشم بود دیگه برنمیگشت تو موهاش و میفتاد تو اب.اخر سر قشنگ میشه شمرد شپشارو😂😅هرروز میبردم اینجوری تخما وقتی شپش میشدن دیگه وقت نمیکردن بزرگ شن و تخم بزارن