منم شنیدم خوبه ولی استفاده نکردم متاسقانه من ازیه آشنانفمیده گرفتم ده روزشب وروزنداشتم همه کارکردم ولی آخرسرباشامپولیندان وسرکه سفیدوشدنه ی توشامپووکشیدن تخم شپش بادست ازلای موهاخوب شدم خیلی بدههههههه
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چاره ی تخم شپش فقط داشتن حوصله ودقت برای گشتن دونه دونه ی موهاس وکشیدن تخم هاازلابه لاشون .من ده شب شوعرم نزدیک یکساعت موهامومیگشت بادقت دستش دردنکنه بخداپاکشون کردموهاموبلنده خیلی سخت بود
Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
شونه مخصوصش تو همه ی این شامپوهایی که میفروشن داره یه دونه .برقی نه همین معمولیا.منم دخترم بلند بود موهاش کوتاهم نمیزاشت بکنم.اسفند و سرکه و شامپو و همه چیو امتحان کردم فایده نداشت.مایونز خیلییییی خوبه اما دختر من نمیزاشت ۸ساعت بمونه رو سرش.دیگه بیخیال سس شدم.هر روز میبردم حموم و شونه میکردم با نرم کننده.یه کاسه اب داغ میزاشتم کنارم.هر بار که شونه رو میکشیدم به موهاش میزدم تو اب داع شونه رو و دوباره میکشیدم به موهاش.اینطوری اگه شپشم بود دیگه برنمیگشت تو موهاش و میفتاد تو اب.اخر سر قشنگ میشه شمرد شپشارو😂😅هرروز میبردم اینجوری تخما وقتی شپش میشدن دیگه وقت نمیکردن بزرگ شن و تخم بزارن