2777
2789
عنوان

دعواي خواهر شوهرم و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 101 پست
نه ديگه هيچي بهش نگفتن ولي همه خيلي از حركتش بدشون اومد مخصوصا مامان بابام  ميگفتن چقد بي ادبا ...

حرکتش خیلی زشت بود البته خودش و برد زیر سوال به هر خال ممکن برای هر کس پیش بیاد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت چیزی به جاریت نگفت.؟ برادر شوهرت اونجا سیب زمینی بود یا لال بود؟

شوهر جاريم؟

خيلي بد ناهش كرد ولي چيزس نگفت كه به دعوا دامن بده 

خيلي اخه جاي حساسي بود

فقط مادر شوهر خواهر شوهرم جوابشو داد 

ولي همه خيلي از غذاش تعريف مرديم ديگه جاريم هيچي نكفت 

ی مشکلی کینه ای چیزی داشته اینجوری خودشو خواسته خالی کنه ..در هر صورت رفتارش خیلی بد بوده

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ناراحت بوده چرا مادر پدر خودش نیستن انتظار داشته حتما اونام دعوت شن. در کل آدم بیخودیه باهاش رفت و آ ...

ممكنه احتمالش هست

نه اصلا جرات نداره به من چيزي بگه چون كلا ادمي نيستم خاله زنك باشم تز شوهرم هم حساب ميبره 

جاريت هر مشكل و كينه اي هم كه از خواهرشوهرت داشته نهايت حماقت رو كرده كه اين كارو باهاش كرده چون فقط آبروي خودشو جلوي اين همه آدم برده اونم توي مهموني پاگشاي جاري ديگه. الان همه ميگن لابد به شما حسودي كرده 

اره خوب ولی فکرکنم برن خونه دعوا داشته باشن    

ادمهای. اینجوری خوب بلدن حق خودشونو بگیرن بعید میدونم حتی کار به دعوا هم کشیده باشه چون کسی ک انقدر راحت جلوی همه اینطوری رفتار میکنه دلش به یه چیزی گرمه اگه ذره ای به زندگیش اسیب میرسید انقدر گستاخانه با بقیه رفتار نمیکرد

اگه من بجای خواهرشوهرت بودم بدون شک اشکام میریخت.جلوی خانواده خودش و خانواده همسرش و خانواده شما آبر ...

اره بيچاره من مامانم براش خيلي ناراحت شد 

مادر شوهرش هم ولي خوب ريد به جاريم و همش از غذاش تعريف ميكرد حتي گفت برام غذا بزار ميبرم فردا ميخورم ازش