2777
2789
عنوان

دعواي خواهر شوهرم و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 101 پست

وای چقدر بی ادب بوده منم پیش اومده تو غذام افتاده باشه ولی ب روی میزبان نمیارم بااینکه غذا تو گلوم میمونه ب بدبختی پایین میره ولی خب زشته بگی بهش😑😑

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
ممكنه منم اصلا دخالت نكردم ولي خيلي به نظرم كارش زشت بود

والا من اصصصلا کسی رو قضاوت نمیکنم..شااایدم یه زمانی یه جایی همین خواهر شوهرت جاریتو یه سکه ی پول کرده باشه...اینو تجربه به من اثبات کرده که هیچوقت کسی رو قضاوت نکنم...تو هم خوب کاری کردی که دخالت نکردی

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط مادر شوهرش جوابشو داد خواهر شوهرم هم چون ميزبان بود معذرت خورهي كرد

اگه من بجای خواهرشوهرت بودم بدون شک اشکام میریخت.جلوی خانواده خودش و خانواده همسرش و خانواده شما آبروشو برد