2777
2789
عنوان

دعواي خواهر شوهرم و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 101 پست
منم هميشه اين فكرو ميكردم ولي امشب متوجه شدم خيلي راحت  اصلا انقدر براش راحت بود كه انگار ميخو ...

من خودم چون اصلا اصلا اهل تیکه انداختن و چزوندن بقیه نیستم ، هر کسی هم چیزی بگه یه لبخند میزنم واسم این آدما عجیبن

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
من خودم چون اصلا اصلا اهل تیکه انداختن و چزوندن بقیه نیستم ، هر کسی هم چیزی بگه یه لبخند میزنم واسم ...

منم مثل شمام ولي به نظرم بعضي وقتا خوبه ادم حقشو بگيره من بجاي خواهر همسرم حرص خوردم مه چرا جوابشو نداد

ولي اصلا به روي هودم نياوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام ولي به نظرم بعضي وقتا خوبه ادم حقشو بگيره من بجاي خواهر همسرم حرص خوردم مه چرا جوابشو ن ...

آخه مهمون خونش بوده ، شاید به این خاطر بوده و گفته باید حرمت مهمونمو داشته باشم، و قطعا اگه چیزی می‌گفت  اونم می‌خواسته با بی ادبی جواب بده و کلا شبه همه خراب میشده

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
آخه مهمون خونش بوده ، شاید به این خاطر بوده و گفته باید حرمت مهمونمو داشته باشم، و قطعا اگه چیزی می‌ ...

آره خب ١٠٠٪؜ گفته اين پيش خانواده شوهرش كوچيك شده چرا ديگه من خودمو جلو خانواده شوهرم كوچيك كنم

اره خدايي منم خيلي حال كردمباهاش

خدا حفظ اش کنه 

ولی دقت کردین فقط چون مادر شوهره کسی ازش تمجید نکرد 

من خودم از این نظر زن بدی شدم نمیتونم بدی های مادر شوهرمو ببخشم از خدا میخوام بهم کمک کنه 

ولی واقعا همه مادر شوهر ها بد نیستن و بعضیاشون گلن