من هربار عرق پنیرک میخورم درست میشه باز برمیگرده ولی دلدردمو خیلی خوب میکنه چای کاکوتی هم خوبه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول اینکه باید برید دکتر و احتمالا آنتی بیوتیک قوی باید استفاده کنید...بعد اصلا لباس زیر نپوشین مدام خودتون رو خشک نگه دارین آب زیاد بخورید و سریع ادرار رو تخلیه کنید همیشه قبل از رفتن به دستشویی دستتون رو بشورید( قبلش خیلی مهمه)موقع خشک کردن اول قسمت جلو بدن رو خشک کنید ودستمال که به پشت برخورد کرد رو به جلو نزنید
ی قرص دکتر به من داده بود آنتی بیوتیک نبود گیاهی بود عصاره ی چندتا میوه و گیاه اینا بود من اونو خوردم الان سالهاست عفونت نگرفتم عکسشو پیدا کنم برات میزارم سوزش هم داری ؟
فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید