2777
2789
عنوان

قند خون پایین بارداری

3182 بازدید | 6 پست

سلام خانما. من هفته ۲۶ بارداری هستم آزمایش قند خونم مرحله اول ۵۹ شد که باید بالای ۹۵ باشه ،قند خون یکساعته هم ۱۲۴ که باید بالای ۱۸۰ و دوساعته م ۹۹ که باید بالای ۱۵۵ باشه. خیلی نگرانم. از طرفی wbc من هم ۱۰۴۰۰ هست که باید بین ۴۰۰۰_۱۰۰۰۰ باشه. Mchc من هم ۳۱.۱ که باید بین ۳۲ تا ۳۶ باشه. کسی اطلاع داره اینا خطرناکه یا نه؟ خیلی استرس گرفتم

قند من بالا بود انسولین میزدم

مال من پایینه. بعد سرگیجه اینا هم ندارم. فشارم ۱۰ هست.نمیدونم چرا اینقدر آزمایشام تو بارداری اینجوری میشه. هی استرس میگیرم. 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قندت نرماله توکه همه روبرعکس میگی قندناشتابایدپایینه صدباشه نه بالای ۹۵.من قندم بالاست .خوبه که پایین باشه باخیال راحت بروروزی سه چارتابستنی بزن ببین چطورمیادبالا

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

عزیم همه ی اینایی که گفتی باید پایینتر از اون عددا باسه و اون عدد حداکثر مجازش تو بارداریه.

اگه ناشتا بالای ۹۵ باشه و بقیه ی قندات بالای او ن عددا باشه که میشه دیابت بارداری.

قندات عالی بوده.

wbc هم معمولا توبارداری یه کم بالا میره چون دستگاه دفاعیه بدن قویتر میشه.

سومی هم اصلا چیز مهمی نیست تو بارداری این عدد کاملا نرماله.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
مال من پایینه. بعد سرگیجه اینا هم ندارم. فشارم ۱۰ هست.نمیدونم چرا اینقدر آزمایشام تو بارداری اینجوری ...

ای بابا

نمیدونم والا، چی بگم حالا استرس نگیر، چه پایین چه بالا به لطف خدا درمانش هست دیگه نهایت میری پیش دکتر دارو میده استرس که بدتره
ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی

من شیعم،حیدر آقامه  
عزیزم قندت نرماله توکه همه روبرعکس میگی قندناشتابایدپایینه صدباشه نه بالای ۹۵.من قندم بالاست .خوبه ک ...

نه عزيزم رنج نرمالش هست، پايين بودن قندم خطرناكه. منم اينجوري شدم